CANDIDEAZĂ – Traian Băsescu a declarat că va candida la parlamentare

0
154

CANDIDEAZĂ Președintele PMP, Traian Băsescu, a declarat că „foarte probabil” va candida la alegerile parlamentare din această toamnă, dar a menționat că mai așteaptă rezultatul unui studiu sociologic pentru a vedea dacă este „util sau nu” partidului.

„Eu văd discuțiile în organizații, foarte probabil voi candida, ceea ce nu înseamnă că înainte de a anunța public candidatura și oficial nu se va termina studiul sociologic pe care îl avem în lucru, să văd dacă sunt util sau nu partidului. Partidul spune că aș fi util, dar eu vreau să mă conving și științific”, a precizat Băsescu, citat de Agerpres.

SĂLAJ – Accident de circulație cu nouă victime. A fost activat planul roșu de intervenție

El a adăugat că experiența pe care a acumulat-o poate fi utilă României „nu numai prin crearea unui partid, dar și printr-o activitate politică oficială”.

Întrebat dacă i-a fost afectată imaginea publică de disputele din ultimele perioadă, Băsescu a răspuns afirmativ: „Categoric da, eu am fost în dispute publice extrem de dure de 12 ani. Nu sunt un politician nou, singurul meu contraargument poate fi: am o experiență uriașă, vreau să o folosesc în continuare”, a spus Băsescu.

ACUZE – Lector suspectat de deturnare de fonduri europene

Întrebat referitor la percepția populației, care ar dori să vadă în politică politicieni noi, Băsescu a dat un exemplu din partidul său, la alegerile locale: „Am ținut cont de această poveste cu oameni noi, am scos oameni noi în 90% din localitățile unde am avut candidați. Păi oamenii noi, deși unii aveau organizații destul de puternice, au luat unu și două procente. Până la urmă, românii se îndreaptă către oameni măcar relativ cunoscuți”, a spus Băsescu.

Cât privește numărul de semnături strânse până acum de PMP, Băsescu a spus că vineri seara erau 221.000 de semnături valide și încă 100.000 la verificare. „Să nu fie surprize, pentru că au fost liste care s-au trimis înapoi pentru că la CNP în loc să aibă opt cifre avea șapte. Operatorul greșise una”, a susținut Băsescu.

Sursă

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.