CAMPIONATUL GIMNAZIILOR – Rezultatele primului turneu desfăşurat la Fărcaşa

0
116
Băiţa de Sub Codru

Primul turneu al campionatului adresat echipelor școlare formate din eleve de gimnaziu, competiție lansată în primăvara acestui an de către AJFMM, a avut loc în Fărcașa.

13 grupări s-au înscris la întrecerea sportivă adresată echipelor școlare formate din eleve de gimnaziu, o competiție lansată în această primăvară de Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) și gândită pentru promovarea sportului în general și a fotbalului în special. Proiectul ”FOTBALUL, <<MATERIE>> PENTRU ELEVELE DE GIMNAZIU DIN MARAMUREȘ” se derulează în parteneriat cu Alexandrion Group și Fundația Alexandrion.

Bîrsău de Sus
Loading...

Cele 13 echipe au fost împărțite în trei grupe. Într-o primă fază, cuprinsă între 15 aprilie și 15 mai, se vor organiza turneele din grupe.

Bicaz
Urmează ca oficialii echipelor să stabilească de comun acord datele și locurile de desfășurare. Primele două echipe din fiecare grupă se vor califica la turneul final, care va fi programat în perioada 20 mai – 15 iunie.
Fărcaşa

La Fărcașa a avut loc turneul 1 pentru Grupa I, din care fac parte echipele: Școala Gimnazială ”Lucian Blaga” Fărcașa, Școala Gimnazială Sălsig, Școala Gimnazială Bicaz+Oarța+Băsești, Școala Generală Băița de sub Codru și Școala Gimnazială Bîrsău de Sus.

Sălsig

GRUPA 1, turneul I

Meciul 1: Fărcașa – Sălsig 3-0
Meciul 2: Bicaz – Băița 2-2
Meciul 3: Fărcașa – Bîrsău 1-2
Meciul 4: Sălsig – Bicaz 0-3
Meciul 5: Bîrsău – Băița 1-0
Meciul 6: Fărcașa – Bicaz 2-0
Meciul 7: Sălsig – Băița 0-1

Toate echipele înscrise în competiție vor primi din partea AJFMM diplome de participare, urmând ca primele trei clasate să fie recompensate și cu trofee. În baza parteneriatului AJFMM cu Alexandrion Group și Fundația Alexandrion, toate grupările participante vor primi mingi.

Informaţii şi foto furnizate de Asociația Județeană de Fotbal Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.