CAMPANIE VIȘEU DE SUS – O trupă de dans muncește iar cu banii câștigați ajută familii nevoiașe

0
2346

O campanie umanitară mai aparte o desfășoară 18 tineri din Vișeu de Sus, toți componenți ai trupei de dans Edelweiss. După școală, tinerii muncesc în gospodăriile oamenilor iar cu banii câștigați ajută familii nevoiașe din Vișeu de Sus.

„Prin muncă, dăruim!” Așa se numește campania umanitară a tinerilor din Vișeu de Sus. Cei 18 membrii ai trupei de dans Edelweiss Vișeu de Sus muncesc pentru fiecare bănuț primit de diferiți locuitori ai Vișeului. Obiectivul tinerilor este acela de a strange bani, care apoi să fie folosiți în scopuri caritabile. În schimbul banilor primiți tinerii creapă lemne, strâng frunze din grădinile oamenilor sau fac orice este nevoie prin gospodăriile celor care îi cheamă să dea o mână de ajutor.

Primele acțiuni au avut loc pe raza orașului Vișeu de Sus. Tinerii au curățat mormintele dintr-un cimitir, dar au da și o mână de ajutor în gospodăria unui vișeuoan. Cei care doresc să îi cheme în ajutor pe tineri o pot face în orice moment, toți fiind elevi ai liceului din Vișeu de Sus.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.