Campanie umanitară: „O carte, o jucărie, pentru ei – o bucurie”

1
177

Campania umanitară ”O carte, o jucărie, pentru ei – o bucurie” susţinută de FUNDAŢIA LIVIU MARIAN POP cu ocazia Sărbătorilor de Paște, a adus un zâmbet pe chipurile a 250 de copii care provin din sistemul de protecţie a copilului din zonele Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Vişeu, Borşa.

Loading...

Sărbătorile de Paște reunesc întreaga familie la aceeași masă și ne dau oportunitatea de a ne bucura în fiecare clipă că-i avem alături pe cei dragi. Astfel, echipa FUNDAȚIEI LIVIU MARIAN POP a ales să împartă acest sentiment cu copiii crescuți în centre de plasament sau care provin din familii nevoiașe. Iepurașul le-a adus mai devreme, un strop de bucurie în suflete și o rază de speranță.

Emoția, sensibilitatea și mulțumirea acestor copii s-au regăsit în privirile înlăcrimate și vocile gingașe care sincronizau perfect un sincer Mulțumesc.

Echipa FUNDAȚIEI LIVIU MARIAN POP multumește tuturor persoanelor cu suflet nobil care au făcut donații în această campanie.

Atât partenerilor fundației, cât și tuturor credincioșilor, echipa FUNDAȚIEI LIVIU MARIAN POP le urează

Paște Fericit, iar Lumina Sfântă  a Învierii să coboare în suflete  aducând fericire și armonie!

 

FUNDAȚIA LIVIU MARIAN POP este o instituție având drept scop organizarea unor activități dedicate acțiunilor caritabile și sociale în sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale, care datorită unor motive de natură economică, fizică, psihică sau socială, nu au posibilitatea să-şi realizeze nevoile sociale, să-şi dezvolte propriile capacităţi şi competenţe pentru integrarea socială, indiferent de naţionalitate, rasă, religie, sex, orientare politică, în sensul normelor şi standardelor interne și internaţionale,  desfășurarea de activități menite să contribuie la cultivarea și dezvoltarea sentimentului umanitar, stimularea motivației profesionale, promovarea spiritului de solidaritate şi întrajutorare umană.

FUNDAȚIA LIVIU MARIAN POP  va sprijini, prin proiectele sale, persoanele în nevoi sau grupuri dezavantajate prin programe sau proiecte sociale, medicale sau educative. În același timp va atrage atenția opiniei publice asupra nevoilor existente în aceste categorii sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.