CAMPANIE SUSȚINUTĂ DE AMBASADA SUA ÎN ROMÂNIA, ÎN BAIA MARE – „Dăruiește din suflet pentru un zâmbet de copil”

2
272

CAMPANIE SUSȚINUTĂ DE AMBASADA SUA ÎN ROMÂNIA, ÎN BAIA MARE La Centrul de Reabilitare Socială pentru copii în situație de risc de pe strada Arieșului a avut loc o campanie de suflet. Centrul a fost construit de către Primăria Municipiului Baia Mare.

„Dăruiește din suflet pentru un zâmbet de copil” face parte din proiectul organizat de Ambasada Statelor Unite ale Americii în România, American Councils for International Education şi American Corner din cadrul Bibliotecii Judeţene din Baia Mare.

În cadrul campaniei au fost oferite cărți, jucării și dulciuri pentru copiii care își desfășoară activități în acest centru.
„Sunt gesturi de suflet care aduc multă bucurie! Sunt gesturi normale în comunitatea noastră diversă, în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul și responsabilitatea.

Sunt recunoscător Ambasadei Statelor Unite, în mod special Excelenței Sale Domnului Ambasador Hans Klemm, dar și partenerilor de la American Councils for International Education şi American Corner din cadrul Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu”, pentru primii pași, simbolici, dar concreți, în a oferi un viitor în lumină și civilizație, muncă și educație acestor minunaţi copii băimăreni”, arată primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Sursă info și foto.

Citește și: http://actualmm.ro/cazul-poluarii-raului-lapus-compania-remin-amendata-cu-75-000-de-lei-si-somata-sa-faca-lucrarile-de-reparatii/

Te-ar putea interesa și: http://actualmm.ro/sighetu-marmatiei-valea-hotarului-un-autoturism-a-plonjat-in-raul-iza/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. bineinteles, ne bucuram enorm ca tiganii au din nou facilitati si fericiri. Cand aveti de gand sa ii faceti si pe romani fericiti, eliminand groapa de gunoi de pe craica? si eventual plantarea a 50 de copaci care sa produca oxigen, nu mizerie si galagie?

  2. Prietenii noștri,americanii ,nu doresc nimic bun pentru poporul român,dar absolut nimic.Sa nu ne învățăm cu apa rece.Imi este greata de toate acțiunile și diversiunile lor în lume.O porcărie de popor,americanii ăștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.