CAMPANIE… PE BANI PUBLICI – Președintele PMP MM, invitat de Vital la tăierea panglicii la stația de epurare. Primarul interimar a lipsit de la eveniment

2
1627

CAMPANIE… PE BANI PUBLICI Societatea Vital a finalizat astăzi, 10 noiembrie, lucrările la stația de epurare a municipiului Baia Mare.

CAMPANIE… PE BANI PUBLICI Reprezentanții firmei s-au grăbit să taie panglica noii construcții, dar problema cu care se confruntă băimărenii nu este rezolvată.

Loading...

Mai exact, proiectul început în anul 2007 are ca rezultat tot un miros insuportabil în perioada verii. Prin această investiție, a cărei valoare de ridică la 10 milioane de euro nu a fost rezolvată problema nămolului.

Bineînțeles că demersul tăierii panglicii a fost unul cu tentă electorală, reprezentanții firmei Vital neabținându-se să-l îndemne pe președintele PMP Maramureș… să dea o mână de ajutor la inaugurare.

inaugurare-vital

Mai mult, dacă prețul facturilor la apă și canalizare este la nivel de preț de șampanie, evenimentul a fost „stropit” cu o chermeză.

Suntem surprinși într-un mod pozitiv de faptul că viceprimarul cu atribuții de primar interimat, Marinel Rob, nu a luat parte la festivitatea de tăiere a panglicii, urmând linia lui Cătălin Cherecheș de a critica modul defectuos de a efectua lucrări, proasta comunicare cu cetățenii precum și tarifele practicate de societatea Vital.

În contextul inaugurării stației de epurare, consilierii Coaliției pentru Baia Mare au arătat că vor solicita o auditare a acestui proiect.

Mai mult, în următoarea ședință de Consiliu Local ei vor iniția un proiect de hotărâre prin care vor cere reducerea tarifelor pentru serviciile de canalizare și a apei potabile.

Aceste diminuări de factură ar urma să se adreseze familiilor cu venituri sub 1.500 de lei. Și societățile comerciale vor beneficia de pe urma acestui proiect de hotărâre.

Actul administrativ urmează să anuleze plata percepută pentru taxa apei pluviale.

 

P.S. Din poze veți putea observa și relațiile subterane care există între unii oameni cu responsabilități la nivelul orașului.

inaugurare-vital2

inaugurare-vital3

Reprezentanții Apelor Române au fost prezenți la această chermeză uitând că în fiecare secundă nămolul toxic este deversat în râul Săsar de către societatea Vital. Instituțiile statului nu văd sau li s-au aburit dioptriile de la șampanie?!

Simona Vasiac

2 COMENTARII

  1. În poză este doar Lucian Morar de la PMP, dansul nefiind candidat pentru parlamentare. E prezent în calitate de reprezentant si vicepreședinte al Consiliului Județean.
    Gabi Zetea fiind la Seini cu toată clica psd-ista pentru inaugurarea statiei de biogaz. Acolo a fost campanie…vai de voi mă, jurnaliști de carton, pleava jurnalismului maramureșean.

    • Zetea si Rob( ca pe Barbul il doare’n basca) ar trebui sa-si dea demisia in semn de respect pentru amaratii aia de muncitori de pe Bazaltului, pe care o firma cu nume de echipa de fotbal ii concediaza en grose ( cate 10 pe zi ) si nu au amaratii acum in prag de sarbatori unde sa se angajeze ( oricum erau platiti ca fanu).ITM-ul stie? La cate 10 muncitori concediati pe zi cred ca unele institutii ar trebui sa se autosesizeze sa nu mai zic ca politicienii care sustin ca sunt destule locuri de munca dar oamenii sunt putori,ar trebui sa le dea solutii.Si rusine celor care au promis parcuri industriale dar nu au fost in stare de nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.