CADOURI – Consilierii judeţeni au primit fanioane şi mingi de fotbal în şedinţă

0
466

De o surpriză plăcută au avut parte consilierii judeţeni la ultima şedinţă de consiliu, când fetele echipei de fotbal feminin aparţinând Asociaţiei Sportive „Independenţa” au venit în mijlocul lor pentru a le aduce simbolurile echipei şi o minge de fotbal cu semnăturile lor. 

Prin acest gest, fetele au dorit să mulţumească pentru sprijinul financiar pe care Consiliul Judeţean Maramureş l-a acordat echipei. „Datorită colegilor din CJMM, fetele au ajuns unde trebuie, au făcut performanţă”, a afirmat consilierul Felician Cerneştean.

Directorul executiv al echipei, Marcel Popa, a vorbit despre performanţele tinerelor fotbaliste. „Din echipa de azi lipseşte antrenoarea, Irina Codrea, care, fiind secundul naţionalei, este cu naţionala la Soci, în Rusia, unde are mari şanse de calificare. Şi mai lipsesc câteva dintre fete, pentru că o mare parte dintre ele sunt eleve şi sunt la şcoală. Media de vârstă a echipei noastre este de 19 ani.”

Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu le-a felicitat pe fete pentru rezultate, iar vicepreşedintele Emil Marinescu a apreciat că e dificil să duci un sport al bărbaţilor într-o lume a femeilor.

Ana Pop

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.