CADOU PENTRU BOBOCII BĂIMĂRENI – 1500 ghiozdane și rechizite școlare pentru elevii din clasele pregătitoare, din inițiativa primarului Cherecheș

0
146

CADOU PENTRU BOBOCII BĂIMĂRENI  La inițiativa primarului Cătălin Cherecheș și anul acesta elevii din clasele pregătitoare vor primi rechizite școlare și ghiozdane din partea Administrației Publice Locale. Acțiunea “Primul meu ghiozdan” a demarat în 2015, iar de atunci la fiecare început de an școlar peste 1200 de copii din clasa pregătitoare primesc rechizite școlare și ghiozdane din partea Administrației Publice Locale a Municipiului Baia Mare.

Este o inițiativă care arată grija noastra față de copii și de viitorul lor, dar și faptul că este foarte important pentru noi ca toți aceștia să aibă cel puțin același standard. Trebuie să facem acum un gest care să impiedice apariția unor discrepanțe. Practic pentru câteva sute de lei în plus vrem să oferim tuturor preșcolarilor posibilitatea să beneficieze de aceleași standarde, astfel încât între cei care provin din familii cu posibilități mai mari și cei care vin din familii cu posibilități mai reduse să nu existe diferente și să nu existe o concurență din aceasta falsă între copii, care are ghiozdan mai frumos și care are ghiozdan mai urât”, a declarat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Rechizitele școlare urmează să fie împărțite de către primarul Cătălin Cherecheș și reprezentanții Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Baia Mare.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.