CAD PRIMELE CAPETE ÎN CAZUL POLIŢISTULUI PEDOFIL – Şeful direct al agentului eliberat din funcţie

0
184

URMĂRI ÎN CAZUL POLIŢISTULUI PEDOFIL Au început demiterile din Poliţie, după cazul tulburător de pedofilie în care a fost implicat poliţistul Eugen Stan.

Urmare a concluziilor preliminare rezultate în urma verificărilor dispuse de șeful Poliției Române la Brigada Rutieră București s-au dispus următoarele:

Eliberarea din funcție a comisarului șef de poliție Vornicu Emanuel Rene, până la clarificarea situației de fapt. Acesta este şef Serviciu Supraveghere Rutieră Sectoarele 1,2,6 din cadrul Brigăzii Rutiere.

Vornicu era şeful direct al poliţistului Eugen Stan, acuzat de pedofilie.

S-a dispus informarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în vederea inițierii unei analize privind modul de instrumentare a lucrărilor penale în care este cercetat cel în cauză. În funcție de rezultatul acesteia, dispunerea de măsuri legale.

Urmează cercetarea disciplinară a șefilor de schimb privind modul de instruire la intrarea în serviciu a polițiștilor rutieri. Dar precum și a psihologului unității cu privire la activitatea desfășurată.

Verificările sunt în desfășurare, pentru a se clarifica întreaga situație de fapt, iar rezultatele vor fi aduse la cunoștința opiniei publice.

sursa info şi foto Observator

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.