CA SĂ NU AIBĂ PROBLEME – Investiție de peste 18 milioane de euro la care nu s-a prezentat nici un ofertant!

0
542

Primăria Satu Mare a anulat licitația pentru desemnarea proiectantului și constructorului celui de-al treilea pod peste Someș, investiție de 18 milioane de euro. Angajații Primăriei au rămas surprinși să constate că până la data limită stabilită prin anunțul de licitație nu a fost depusă nicio ofertă.

”Această procedură a fost anulată în mod automat deoarece nu există nici un ofertant înscris care să fi depus ofertă de preț”, se arată în anunțul postat de Primăria Satu Mare pe portalul e-licitati.ro

Primăria Satu Mare caută proiectant şi constructor pentru realizarea unui pod nou peste râul Someş, proiectul având o valoare estimată de 81,7 milioane lei (18,5 milioane euro), cu TVA. Cel de-al treilea pod rutier peste râul Someş va fi construit pe strada Ştrandului. Construirea acestui obiectiv va conduce la preluarea traficului de pe drumul european E81, vizând reducerea timpului parcurs al autovehiculelor şi a poluării în zonă, prin diminuarea blocajelor în trafic.

Proiectul va fi finanţat cu bani de la bugetul local şi din fonduri guvernamentale (fondul de rezervă al Guvernului şi prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală). Proiectul de realizare a acestui pod este vechi de mai mulţi ani, însă autorităţile locale nu au reuşit până în prezent implementarea investiţiei.

La jumătatea acestui an, Guvernului a aprobat, prin Hotărâre, suplimentarea bugetului local al municipiului Satu Mare cu suma de 2 milioane de lei, fondurile fiind necesare realizării proiectului tehnic şi începerii execuţiei lucrărilor la acest obiectiv de investiţii.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.