CA-N VESTUL SĂLBATIC DE ZILELE DEJULUI –  Bărbat depistat cu două săbii asupra sa 

0
197
foto someseanul

CA-N VESTUL SĂLBATIC DE ZILELE DEJULUI Duminică, 23 iulie, în timpul asigurării măsurilor de ordine publică prilejuite de Zilele Municipiului Dej, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj au identificat, în zona Parcului Mic din oraș, un bărbat care avea asupra sa două săbii, având dimensiunea lamei de aproximativ 40 cm, respectiv 56,5 cm.

Jandarmii dejeni au întocmit procesul verbal de sesizare, conform Codului de Procedură Penală.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Dej în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale, scrie Someşeanul.

În conformitate cu art. 372 din Codul Penal, „fapta de a purta fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri special amenajate şi autorizate pentru distracţie ori agrement sau în mijloace de transport în comun, a cuţitului, pumnalului, boxului sau a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, înţepare sau lovire se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă”, se precizează într-o informare a Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.

Info şi foto

citeşte şi 24 IULIE – Poliția de Frontieră Română aniversează 153 ani de existență instituțională

SE ÎNTORCEAU DE LA SCĂLDAT – Şapte tineri s-au răsturnat cu maşina într-un şanţ

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.