BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ – Peste 3.000 de femei nu au unde să muncească în Maramureș

0
170

Azi, la Biblioteca Județeana Petre Dulfu din Baia Mare, a avut loc Bursa locurilor de muncă pentru femei. Posibili angajatori au oferit câteva locuri de muncă, cele mai multe posturi fiind din categoria confecționeri textile, infirmieri, vânzători, cameriste, dar și specialiști în recrutare și resurse umane, asistenți manageri și altele.

Oferta angajatorilor a fost mult mai săracă în comparație cu bursa organizată anul trecut, cam în aceeași perioadă calendaristică. Și asta în condițiile în care la nivelul județului Maramureș sunt înregistrate peste 3.000 de femei aflate în căutarea unui loc de muncă.
Oana Oșanu, director al Agenției Județene de Ocupare și Formare a Muncii: ”La nivelul județului Maramureș, din cei peste 7.000 de șomeri, 3.000 sunt femei. În acest an studentele au fost cele care au sperat că vor fi acceptate de către angajatori. Asta având în vedere că au nevoie de un venit lunar. Acestea susțin că sunt încrezătoare că vor fi acceptate, având în vedere că oferta locurilor de muncă a fost diversificată, unele dintre potrivindu-se profilului”.

Anul trecut, la Bursa locurilor de muncă destinată femeilor au fost angajate pe loc 65 de reprezentate ale sexului frumos. Organizatorii speră ca și în acest an au venit în sprijinul doamnelor și domnișoarelor care doresc cu adevărat un loc de muncă sigur.

Delia Kovacs

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.