BUN CĂUTAT PENTRU CONFISCARE – Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit la PTF Sighet

0
295

BUN CĂUTAT PENTRU CONFISCARE Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Sighetu Marmației au indisponibilizat un autoturism marca Audi Q3, în valoare de 180.000 lei, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Italia.

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Sighetu Marmației au indisponibilizat, în data de 16 septembrie, un autoturism marca Audi Q3, an fabricație 2017, condus de cetățeanul ucrainean Serhii M., în vârstă de 35 de ani.

Bărbatul s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice, iar în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează cu alertă ,,bun căutat pentru confiscare’’, alertă introdusă de către autoritățile din Italia.

În cauză, s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt, iar autovehiculul marca Audi Q3, în valoare de 180.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Informaţii furnizate de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei

citeşte şi COMUNICAT DE LA VITAL -Mai multe localități nu au apă potabilă din cauza lipsei de energie electrică la stațiile de pompare

AFLĂM DE LA CJSU MARAMUREŞ – Cursuri suspendate în cinci unități de învățământ, 20 de mașini avariate în Baia Mare şi imobile afectate de vijelie ale Direcției Sport și Tineret

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.