BULETIN RUTIER 13 DECEMBRIE – Vezi care este starea drumurilor și a vremii în Maramureș

0
127

BULETIN RUTIER 13 DECEMBRIE  Vremea a fost apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul a fost mai mult noros. Pe arii restrânse, trecător, a nins slab. Cantitatea maximă de precipitații înregistrată a fost de 1.2 l/mp la Cavnic. Vântul a suflat slab la moderat. Temperatura maximă a fost cuprinsă între 1 grad la Ocna Sugatag și 6 grade în Baia Mare.

Stratul de zăpadă este prezent la munte și măsura 14 cm la Vf. Iezer. Cel mai rece în cursul nopții a fost în Pasul Gutai,-6 grade Celsius  La primele ore ale dimineții temperatura aerului era cuprinsă între -3 grade la Ocna Sugatag și -1 grad la Târgu Lăpuș, Baia Mare, Sighetu Marmației.

Vizibilitatea este redusă de ceată, sub 100 de metri, pe DN 18, în Pasul Prislop. Carosabilul sectoarelor de drumuri naționale este curat și umed, cu excepția DN 18, în Pasul Prislop, unde între km 160 și km 180 se găsește depusă pe partea carosabilă un strat de zăpadă frământată, cu grosimea de până la 1 cm. Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu 17 utilaje și au împrăștiat 98 tone sare.

Cerul este acoperit și ninge/fulguiește pe toate sectoarele de drumuri naționale. Valori ale temperaturii aerului la această oră: -4 grade la Borșa, Ocna Sugatag, Vișeu de Sus, Sighetu Marmației și Petrova; -3 grade la Cavnic-2 grade în Baia Sprie, -1 grad Celsius la Târgu Lăpuș, 0 grade în Baia Mare.

Vremea rămâne, conform meteorologilor, apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar noros ziua și în prima parte a nopții, când local îndeosebi la munte, va ninge slab. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 1 grad, iar cele minime între -6 și -3 grade.

 

Informații furizate de Instutuția Prefectului – Județul Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.