Buldogul sare la gâtul Marinarului! Blaga: 22 de milioane de români ştiu că Băsescu o ţine pe Udrea!

0
89

Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat, vineri, că a fost deranjat de o parte din neadevărurile spuse de preşedintele Traian Băsescu, care a lovit puternic în PDL prin declaraţiiel de joi seara.
„Domnul preşedinte Traian Băsescu, pentru a doua oară, intervine într-o competiţie internă în partid, care nici măcar nu este declanşată”, a declarat, vineri, la Zalău, liderul PDL, Vasile Blaga.
„Că dl preşedinte o susţine pe doamna Udrea ştiu 22 de milioane de români, deci nu este o noutate pentru mine asta. Pe mine m-au deranjat anumite neadevăruri spuse de dl preşedinte. În primul rând, nu am schimbat pe nicăieri conducerea partidului, nu avem conduceri interimare, nu ştiu de unde este dânsul informat. Doar la Gorj s-a retras, pentru că a redevenit lider de centrală sindicală, fostul nostru preşedinte şi este o conducere interimară. Apoi că ar fi căzut Guvernul Ungureanu din cauza mea pentru că dl Sorin Frunzăverde a fost locotenentul meu am văzut. Vreau să îi atrag atenţia dlui preşedinte că, spre deosebire de mine, care nu am acceptat nicio funcţie în partid după Convenţia din mai 2011, probabil cu domnia sa, oricum cu dl Boc da, a negociat dl Sorin Frunzăverde de a intra direct prim-vicepreşedinte al dlui Boc în Biroul Permanent Naţional. Domnia sa a plecat din partid de pe funcţia de prim-vicepreşedinte, deci de locotenent al domnului Boc”, a afirmat Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă.
Întrebat ce părere are despre criticile lui Traian Băsescu la adresa sa, Vasile Blaga a răspuns:
„Nu ştiu, văd că dintr-odată Victor Ponta şi Liviu Dragnea sunt foarte buni, asta am înţeles de la domnul preşedinte. Ponta şi Dragnea erau cei care înainte conduceau ostilităţile împotriva lui Băsescu. Acum văd că a reevaluat din nou, se pricepe la reevaluări foarte bine”.
De asemenea, după declarația de joi a președintelui Băsescu potrivit căreia PDL seamănă acum în interior cu FSN şi nu îl mai poate ajuta în îndeplinirea obiectivelor sale, Blaga îi atrage atenția:
„Partidul ăsta cu conducerea asta este cel care a salvat democraţia în România în vară şi inclusiv pe domnia sa, pentru că domnia sa (…) a fost de partea dreaptă şi noi de partea sa”, a contracarat Vasile Blaga.
El a amintit că la mitingurile pentru referendumul din 29 iulie 2012 pe scenă nu urca niciodată Elena Udrea, care probabil nici nu se afla în oraşele respective la acel moment. Blaga a amintit că el urca primul pe scenă.
„PDL de acum e PDL din vară care a apărat statul de drept şi pe domnul preşedinte”, a spus Blaga.
Preşedintele Traian Băsescu a criticat, joi seară, conducerea actuală a PDL şi pe liderul Vasile Blaga pentru îndepărtarea echipei lui Emil Boc din fruntea partidului după alegerile locale din iunie 2012, dar şi pentru rezultatele proaste obţinute la alegerile parlamentare din decembrie.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.