Bruxelles: TNL Maramures a obtinut doua premii speciale la evenimentul „Nascut liber, nascut european!”

0
116

Gala TNL 2013, desfășurată sub deviza ”Născut liber, născut european!” a avut loc vineri, 22 februarie. Evenimentul a reunit 2.000 de tineri liberali care au asistat la o rememorare a tradiției pro-europene a Partidului Național Liberal, de la principiile exprimate de I.C.Brătianu, până la Școala Politică de la Bruxelles, organizată de tinerii liberali în 2012.

De 8 ani, Gala Tineretului Național Liberal este singurul eveniment de acest gen, organizat de o organizație politică de tineret. În cadrul acesteia sunt premiați tinerii liberali de valoare cu realizări remarcabile în anul precedent, precum și seniori ai partidului. Vă transmitem atașat lista câștigătorilor de anul acesta.

Președinte PNL, Crin Antonescu, a participat la eveniment și a primit personal încredințarea că energia și entuziasmul tinerilor liberali se vor reuni în mod eficient in cadrul ”Echipei lui Crin – 2014”, pentru alegerea primului președinte liberal al României.

Gala TNL a creat un arc peste timp și a legat acțiunile pe care le desfășoară TNL astăzi de principiile înaintașilor liberali. Printr-o înregistrare audio originală, I.C.Brătianu a reamintit tinerilor liberali: ”Nu de azi, ci dintotdeauna, dezvoltarea culturii a apărut Partidului Național Liberal ca făcând parte dintre nevoile vitale ale întemeierii și dezvoltării statului. De la început, el a știut că, fără cultură, o democrație puternică și sănătoasă nu se poate închega.”

Președintele TNL, Florin-Alexandru ALEXE a declarat: ”Această ediție – a 8-a – a Galei TNL este una specială. 2012 a fost singurul an cu 3 campanii electorale, în care tinerii liberali s-au implicat cu toate resursele. În plus, am extins activitățile organizate de TNL și peste graniță, până în capitala europeană Bruxelles.”

Au fost acordate trei trofee speciale ”Născut liber, născut european!”. Cezar Avrămuță, ”Stegarul de la Universitate”, a primit premiul pentru ”Susținerea democrației și a valorilor românești”.Partenerul tradițional al TNL, National Democratic Institute a obținut premiul  pentru ”Promovarea integrării populației de etnie romă”. Redacția Gândul și a adjudecat premiul pentru ”Cea mai spectaculoasă campanie de promovare a României în Europa”, pentru campania ”Why don’t you come over ”.

TNL Maramureș a obținut doua premii speciale in cadrul evenimentului: TNL Sighet a obținut premiul pentru cel mai important eveniment național, iar Adrian Cozmuta a câștigat premiul pentru cel mai activ tânăr din mediul rural.

Ionel Bogdan

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.