BREAKING NEWS – Veste îngrozitoare pentru maneliștii din Baia Mare: s-a închis clubul Pasha

13
11363

Pe surse: În urma controalelor autorităților locale care au început ieri și vizează verificarea condițiilor de funcționare a tuturor unităților de alimentație publică (cafenele,cluburi, baruri, restaurante) au început să fie închise primele localuri, activitatea acestora se suspendă pentru o perioadă de până la 30 de zile, timp în care patronii acestora trebuie să remedieze problemele depistate de autorități.

Primele masuri drastice au fost luate ieri, 5 noiembrie, cand s-a pus lacătul pe clubul Mystique, Imbiss si Porto (spațiile de la etaj), spațiile de la parter pot funcționa. În Centrul Vechi au fost probleme la Bar 13, iar surse ale ziarului nostru spun ca s-a suspendat activitatea clubului Pasha unde existau în mare aceleasi probleme ca la Mystique.

Vezi aici: http://actualmm.ro/controale-baia-mare-vezi-de-ce-au-inchis-autoritatile-clubul-mystique-video/

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

13 COMENTARII

 1. Orasul nostru, micut si dragut, are multe parti care promoveaza frumosul, in special imprejurimile, insa, multi dintre noi, cei care NU suntem manelisti, nu suntem multumiti de renumele pe care il aduce un club de manele situat in CENTRU. Serios?! Atat putem, noi baimarenii? Oare acesta e un lucru de bun augur? Ce reputatie primim dupa statistica cluburilor care functioneaza in Baia Mare? Multi dintre noi am dori sa nu se mai deschida vreodata niciun club de manele in Centru, pt ca e rusinos. Imi pare rau daca cineva s-a simtit jignit de discursul meu, nu as dori ca nimeni sa ia personal ceea ce am scris.

 2. Meteahna autorităţilor din România este aceea că majoritatea controalelor preventive se fac după un accident, iar atunci se iau măsuri radicale fără a lăsa nici o şansă societăţilor incriminate. Vina, este clar a SISTEMULUI TICĂLOŞIT, a cărui aşa zise echipe de control, nu aplica NICI O DATĂ înştiinţarea asupra unor nereguli identificate şi nici un avertisment scris, ci se dă direct şi cu intenţie „bine calculată”, AMENDA. De ce ? este simplu; – ORGANUL intră IMEDIAT ÎN NEGOCIERI iar patronul nu are decât 2 variante: 1. Să plătească amenda (iar după aceea dacă are chef poate să o conteste în justiţie, dar asta nu-l mai priveşte pe organ) 2.Să dea MITĂ (soluţie mult mai avantajoasă în cuantum financiar). Ia spuneţi voi acuma: – ce credeţi că alege patronul ? Aţi ghicit….,că doar este în firea lucrurilor nu-i aşa ? Problema de fond (dacă există şi nu a fost inventată de organ ) rămâne Statul prin organele sale e mulţumit oricum, patronii defel, dar măcar rămân cu impresia că au scăpat mai ieftin, iar publicul constată că în România lucrurile merg greu şi la o calitate îndoielnică a serviciilor care se lasă cu infrastructura dezastroasă, cu servicii de proastă calitate, cu expresia scârbitoare „lasă că merge şi aşa” şi câteodată cu un dezastru naţional. De 25 de ani nu a fost timp berechet să se corecteze această meteahnă, STATULE ROMAN?!!! De ce acţionezi haotic şi de ce te panici oare? Pentru că starea de fond îţi convine şi că teatrul pe care cu toţi-l jucăm ne asigură, nu-i aşa?

  • De ce abia acum , si nu inainte ?
   Domnule Primar , daca aveti coloana , demiteti-i urgent pe cei vinovati si responsabili !
   Se putea intampla oricand o tragedie !
   Acestia , probabil , sunt compromisi…deci nu mai au ce cauta in sistem !!!

 3. Imiss si Pronto nu sunt cluburi sunt restaurante (fast food) nu mai copiati greseala altora
  La Mistiqe e tragedie de doua zile plang +35 si toate divortatele :))

  Cat de Club Pasha nu e tragedie au inchis ei pe 2-3 zile cat sa se faca mici modificari ca in rest sunt in regula … doar ca deranjeaza pe prea multi .. cum de in Centru Vechi functioneaza um club de manele ce rupe de 2 ani. Dar multi vad, putini pricep :)))

 4. Cat de Club Pasha nu e tragedie au inchis ei pe 2-3 zile cat sa se faca mici modificari ca in rest sunt in regula … doar ca deranjeaza pe prea multi .. cum de in Centru Vechi functioneaza um club de manele ce rupe de 2 ani. Dar multi vad, putini pricep :)))

  Imiss si Pronto nu sunt cluburi sunt restaurante (fast food) nu mai copiati greseala altora
  La Mistiqe e tragedie de doua zile plang +35 si toate divortatele :))

 5. Ba nu mai tot bate-ti din gura de Manele. Asa cum voua v-a place Populara, Rockul etc…. asa le place si altora Manelele. Asa ca Mai tine-ti Ciocu Mic. Nu sunt un ascultator nici de manele nici populara nici etc…. Imi place tot ce imi suna bine in urechi nu conteaza genul. Si cu Faza cu cluburile de se inchid… autoritatiile si au dreptate si Exagereaza cam mult.

  • Așa agramați ajung majoritatea celor cărora „le place manelele”. Asta ar fi singura problemă. 🙂

 6. Nu Buonissimo ci Club Buonissimo ..ca mai nou e la moda sa fie orice local club … nu conteaza ca cafenea, restaurant …. da bine pe sticla ..s-a mai inchis un club … :))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.