BORȘA UNITĂ ÎMPOTRIVA VIOLENȚEI – Borşenii invitaţi la discuţii şi dezbateri privind evenimentele violente petrecute în oraş

1
74

BORȘA UNITĂ ÎMPOTRIVA VIOLENȚEI Se fac demersuri în Borşa împotriva faptelor antisociale petrecute în ultima vreme în acest oraș maramureșean.

Cineva a pus la punct un acțiune la care îi invită să invită să se alături toți locuitorii urbei.

Evenimentul are loc luni, 26 februarie, la ora 17.30, la Centrul Cultural Borşa.

Se intitulează Borșa Unită împotriva Violenței şi are un motto convingător: Violență este armă celor slabi, scrie Vasile Dale.

Invitați : Timiș Ioan Sorin – Primar al orașului Borșa
Reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș
Culda Gabriela – Profesor la Facultatea de Psihologie UBB Cluj-Napoca
Reprezentanți ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus

“Vom avea o discuție și o dezbatere informativă despre evenimentele violente care se petrec în orașul nostru. Cum apar? De ce apar? Ce putem face noi că și comunitate să prevenim, să ne apărăm și să stopăm acest fenomen care aduce atâta rușine orașului nostru și pune în pericol viitorul copiilor noștri.

Știu că multora le este frică. Este normal să ne fie frică. Cu toții avem oameni dragi de protejat,bunuri și afaceri dar, știu că v-ați săturat să ieșiți pe stradă în fiecare zi cu acel sentiment de nesiguranță. Este momentul să luăm atitudine împreună cu toată comunitatea și să venim în sprijinul autorităților.

Intrarea este liberă. Va așteptăm în număr cât mai mare. Mulțumesc”.

sursa info Vasile Dale

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Acolo trebuie sa iasa oamemii cu furcile pentru ca de la primar la politisti toti sint pe o mina.Nu inteleg cum ciitiva drogati sau alcolisti fac ce vreau ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.