BLESTEMATA ZI DE 29 DECEMBRIE 2013 – Trei ani de la accidentul lui Michael Schumacher (VIDEO)

0
275
foto http://christiantimes.com/

BLESTEMATA ZI Trei ani de la accidentul lui Michael Schumacher. Blestemata zi de 29 decembrie 2013. Germanul va împlini 48 de ani pe 3 ianuarie 2017. Pe ultimii trei ani, practic, nu i-a trăit, ci le-a supraviețuit.

BLESTEMATA ZI Trei ani fără cuvinte, fără să știm cum mai arată, doar ne închipuim că este în stare de comă, stând nemișcat, cu ochii ațintiți în tavan. De pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher nu mai este cel pe care îl știam cu toții!

Loading...

Fostul pilot de Formula 1 se zbate între viață și moarte, iar informațiile despre el sunt ca și inexistente, scrie Libertatea.

 Suferă mii de fani din întreaga lume, dar durerea cea mare este împărțită de soția Corinna și de doi copii ai cuplului, Gina Maria și Mick.

Mick calcă pe urmele tatălui, Gina Maria urmează pasiunea mamei. Puștiul va face pasul, anul viitor, în Formula 3 cu Team Prema, un fel de Mercedes al categoriei.

Ultimele informații oficiale despre Michael vin de la Felix Damm, avocatul familiei Schumacher, afirmații făcute la un proces contra revistei ”Bunte”: ”Michael Schumacher nu poate merge și nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiștilor care îl monitorizează”.

Din luna noiembrie 2016, Michael Schumacher, 7 titluri de campion mondial, este și pe twitter @schumacher, iar tagurile care îi dau putere sunt .

Este modul prin care a dorit să le mulțumească fanilor care nu l-au abandonat și ca îi țin trează memoria.

https://www.youtube.com/watch?v=kEHbReCB3Bg

Dar dacă pe 29 decembrie, acum trei ani, Michael nu ar fi ieșit din casă, pentru a merge la schi cu fiul și cu prietenii, ce s-ar fi întâmplat acum? În mod sigur, lumea i s-ar fi adresat altfel decât #keepfighting, Michael #ForzaSchumi.

sursa

foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here