BIZON DE BAIA MARE – N-a vrut să aștepte la semafor, așa că s-a băgat cu mașina pe trotuar

1
3054

BIZON DE BAIA MARE  După vizionarea unor imagini surprinse de un participant la trafic într-o intersecție din Baia Mare, putem spune că bunul simț le lipsește cu desăvârșire unora dintre șoferii care circulă pe drumrile noastre.

În urmă cu câteva zile șoferul unui autoturism marca Volkswagen Passat, la intersecția semaforizată dintre străzile Vasile Lucaciu și Electrolizei, a urcat efectiv cu mașina pe scuarul care separă sensurile de mers de pe drum. Ca o coincidență, în imaginile pe care vi le prezentăm azi, este vorba despre aceeași intersecție și același model de mașină, doar acțiunea fiind puțin diferită.

Citește și: CASCADORII RÂSULUI – Cum a încercat un șofer băimărean să ia o curbă într-o intersecție semaforizată

Imaginile au fost publicate pe rețeaua de socializare Facebook acum patru zile și au ca protagonist un șofer pentru care două secunde ”câștigate” înseamnă mai mult, se pare, decât viețile pietonilor care circulă pe trotuar.

În imagini se vede cum, în timp ce mai mulți șoferi așteaptă la semaforul de pe strada Vasile Lucaciu, o mașină de culoare neagră trece cu nepăsare pe lângă ei pe… trotuar, apoi face drapta pe strada Electrolizei. Ironia sorții face ca semaforul să arate culoarea verde chiar în timp ce „bizonul” se plimba cu mașina pe trotuar. Din fericire, trotuarul (o parte din el fiind și pistă de bicicliști) era gol în momentul în care șoferul nerăbdător l-a transformat în șosea.

 

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.