BISTRIȚEAN CU SUFLET MARE – A fost jefuit de 110.000 de euro, dar el s-a împăcat cu hoții

0
589

BISTRIȚEAN CU SUFLET MARE  Un afacerist din Bistrița a fost jefuit în 2016. I-a dispărut din casă seiful cu 110.000 euro. În urma plângerii, două persoane au fost luate în vizor. Clujust.ro informează că bistrițeanul s-a împăcat cu cei doi hoți, potrivit Bistrițeanul.ro.

Mai mult, instanța a decis să le restituie acestora sculele cu care au comis furtul.

Bistrițeanul.ro scria în 7 martie 2016 despre un jaf de proporții. Un om de afaceri din Bistrița a suferit un șoc când și-a dat seama că seiful cu cei 110.000 euro i-a dispărut din apartament.

Polițiștii au început cercetările și au descoperit că hoții au fost doi bărbați, Vasile Ștefan Ciasar din Cluj și Ioan Buda „Pătatu” din Bistrița.

Instanța Judecătoriei Bistrița a încetat procesul penal pornit împotriva inculpatului Vasile Ștefan Ciasar pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și împotriva lui Ioan Buda pentru complicitate la infracțiunea de furt calificat în dauna persoanei vătămate Valentin Sloboda, ca urmare a încheierii unui acord de mediere între părți”, scrie clujust.ro.

Instrumentele cu care cei doi hoți au comis jaful le-au fost confiscate celor doi, însă, la scurt timp, instanța a decis să le restituie. Lista cu „trusa”, AICI.

Vasile Ștefan Ciasar nu este la prima abatere, el fiind arestat în trecut în Penitenciarul Bistrița. De asemenea, este suspect că a furat 80.000 euro dintr-o locuință din Huedin. Dosarul este încă în lucru.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.