BILANT SMURD – 32 de interventi in ultimele doua zile

0
123
foto arhiva
foto arhiva

Personalul I.S.U. Maramureş a executat 32 intervenţii în ultimele 48 de ore. Din total, cele mai multe- 30, au fost acţiunile la care au luat parte medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Dintre acestea, 12 au fost la diverse afecţiuni medicale, 9- la traumatisme, 4 la transfer interclinic medicalizat şi 4 la accidente rutiere. La cele din urmă alături de personalul S.M.U.R.D. au intervenit şi subofiţerii de pe autospeciala pentru descarcerare.

Pompierii au fost solicitaţi şi ei. Sâmbătă, 12.05.2012 Detaşamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament de pe strada George Enescu din Baia Mare. Incendiul a fost localizat şi lichidat. Au ars circa 50 kg deşeuri textile.

INCENDIU STRADA GEORGE ENESCU

Tot sambata, s-a intervenit pentru asigurarea p.s.i. la campania de ecologizare a cursurilor de apă organizată de Fundaţia „Let’s Do It Romania„. La acţiune au participat 2 ofiţeri din cadrul comenzii unităţii şi 2 paramedici S.M.U.R.D. de la Detaşamentul de Pompieri Baia Mare.

Ofiţer relaţii publice, Lt. Bococi Claudia

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.