BILANȚ – Peste 200 de evenimente pentru polițiștii maramureșeni într-o singură săptămână. S-au dat amenzi în valoare de aproape 40 de mii de lei

0
345
Sursă foto: News.ro

BILANȚ   În perioada 11 – 17 iunie polițiștii maramureşeni au desfășurat mai multe acțiuni și controale, intervenind pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică la 204 evenimente, cele mai multe sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităţilor desfăşurate, polițiștii au identificat 12 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni, au dispus măsuri preventive faţă de patru persoane şi au găsit trei persoane declarate dispărute.

În perioada analizată au fost constatate trei fapte de contrabandă, fiind confiscate 17 520 pachete cu ţigări, şi au fost întocmite două dosare penale pentru infracţiuni silvice, fiind dispusă măsura confiscării a peste 10 mc material lemnos tăiat sau transportat ilegal.

De asemenea poliţiştii au aplicat 126 sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru abateri de la prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de peste 37 000 de lei.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.