BILANŢ IPJ DE CRĂCIUN – Peste 90 infracţiuni şi peste 200 de sancţiuni aplicate de poliţiştii maramureşeni

0
137

BILANŢ IPJ DE CRĂCIUN  Polițiștii maramureşeni au acționat de Crăciun și în zilele premergătoare Sărbătorii Nașterii Domnului, pentru siguranța comunității.

În doar 4 zile, au fost constatate peste 90 de infracțiuni, au fost aplicate peste 200 de amenzi și 17 șoferi au rămas temporar fără permis de conducere.

În perioada 23-26 decembrie, poliţiştii au acționat zilnic, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Structurile de poliție au intervenit la 250 de evenimente, dintre care cele mai multe au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților desfăşurate, au fost constatate 91 de infracţiuni, dintre care aproape o pătrime au fost constatate în flagrant delict.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat peste 200 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 82 au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române.

În urma activităților desfășurate de polițiști pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, au fost constatate 28 de infracțiuni la regimul rutier.

Au fost aplicate 135 de sancţiuni contravenţionale la O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, dintre care cele mai multe pentru consum de alcool şi viteză.

17 conducători auto s-au ales cu permisele de conducere reținute, dintre care cei mai mulți pentru consum de alcool și pentru viteză.

Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

citeşte şi BĂUT LA VOLAN PRIN SIGHET – A pierdut controlul volanului unui BMW, s-a izbit de poarta unei case şi a dărâmat o stivă cu lemne

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.