Bilant: 161 de interventii in fiecare zi pentru lucratorii Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures

0
105

In perioada 31 martie – 06 aprilie 2014, personalul de interventii al Serviciului de Ambulanta Judetean Maramures a intevenit in rezolvarea unui numar total de 1.128 solicitari, primite prin numarul unic de apel ,,112”, cu o medie de aproximativ 161 solicitari /zi.

Cele mai multe solicitari au fost cele ale personalului de interventie din Statia Centrala de Ambulanta Baia Mare, adica un numar de 728 solicitari, urmate apoi de cele ale Substatiei de Ambulanta Sighetu Marmatiei (135 solicitari), Targu Lapus (79 solicitari), Viseu de Sus (88 solicitari), Borsa (34 solicitari ), Somcuta Mare (43 solicitari) si Seini (21 solicitari).

In cursul saptamanii , medicii Serviciului de Ambulanta Judetean Maramures au raspuns prompt la un numar de 36 solicitari de urgenta si la rezolvarea a 52 cazuri de consultatii  de urgenta la domiciliu. Pe de alta parte asistentii medicali au asigurat asistenta medicala de urgenta prespitaliceasca la un numar de 757 interventii in limita competentelor acestora, iar ambulantierii de pe autosanitarele de transport au efectuat un numar de 283 solicitari.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.