AcasăActualitateSocialThe best students! Erasmus +, proiect nr. 2015-1-RO01-KA102-014881

The best students! Erasmus +, proiect nr. 2015-1-RO01-KA102-014881

spot_img

DISTRIBUIȚI

erasmus-logoColegiul Economic „Nicolae Titulescu” derulează, în calitate de beneficiar, în perioada noiembrie 2015-noiembrie 2016, proiectul de mobilitate ”The best students!”, nr. 2015-1-RO01-KA102-014881, proiect finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Uniunii Europene pentru educație, formare profesională, tineret și sport 2014-2020.

În cadrul proiectului a avut loc cea de-a doua mobilitate organizată cu sprijinul partenerilor polonezi în perioada 03-16 iulie 2016 și care a fost un real succes. La această mobilitate au participat 30 de elevi aflați în formare profesională inițială în ciclul inferior al liceului, clasa a X-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, domeniul general de pregătire Comerț.

erasmus-logoImplicarea participanților în activitățile reale ale organizației de primire precum și metodele activ-participative utilizate de tutorii de stagiu au antrenat elevii în activitățile practice stimulându-le interesul și creativitatea. Îndeplinirea cu succes a sarcinilor de lucru a contribuit la dobândirea de noi abilități și competențe cheie având o viziune mai clară asupra modului de organizare a locului de muncă, dar si a oportunităților de muncă oferite de statele membre ale Uniunii Europene. Pe lângă aptitudinile și competențele profesionale dobândite, participanții au dezvoltat relații interpersonale, de muncă în echipă și de cooperare, și-au consolidat cunoștințele de comunicare în limba engleză și au dobândit încredere în forțele proprii.

Proiectul reprezintă un demers al școlii de a satisface nevoile reale ale elevilor, de a stimula participarea la educație permanentă, la programe de formare de calitate la nivel european și de a crea o cultură a învățării pe tot parcursul vieții pentru a asigura un învățământ economic de calitate în orașul Baia Mare.

Echipa de proiect

Notă: Acest comunicat reprezintă punctul de vedere al autorilor și nu în mod necesar opinia Comisiei Europene.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA