BĂTUȚI ÎN UNITATEA PRIMIRE URGENȚE DE LA SPITALUL BORȘA – Sub privirile neputincioase ale polițiștilor și medicilor

1
663
Scandalurile si bataile in orasul maramuresean Borsa sunt, se pare, la ordinea zilei. După ce Vasile Dale a început să publice recentele incidente petrecute in zona unei benzinarii din oras si altii au prins curaj sa vorbeasca.

„Asa se face ca de curand am primit o scrisoare in care ni se descrie un alt incident grav petrecut tot in Borsa.

Inainte de a publica integral scrisoarea primita, precizam doar faptul ca am verificat buletinele de presa furnizate zilnic de IPJ Maramures pentru a verifica daca incidentul a fost mediatizat. Rezultatul: nicio vorba despre acest subiect!”, scrie Vasile Dale.ro

“In seara de 06 iulie 2017 intre orele 22.30-23.00, in timp ce subsemnata Timis Daniela circulam la volanul autoturismului personal in Borsa am fost lovită de un alt autovehicul, un Audi A3, condus de Grec Nicoara Horinca, membru unui clan din Orașul Borsa care îl cunosc majoritatea sub denumirea de Clanul Horinca. Imediat soferul șoferul a părăsit locul accidentului, acesta fiind sub influența băuturilor alcoolice. Politia a ajuns la fata locului, la fel si un echipaj al SMURD Maramures. Fiind ranita am fost dusa la Spitalul din Borsa pentru a primi ingrijiri medicale. La scurt timp, la spital a fost adus Grec Nicoara Horinca pentru a-i fi recolta probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. El a fost prins de politisti la scurt timp dupa ce a fugit de la locul accidentului.

In acelasi timp la spital au venit si alti membri ai clanului, vreo 20 de indivizi. Nicoara Horinca nu a recunoscut ca a condus masina. Mai mult, varul lui, Roland zis Roli Horinca sustinea ca el ar fi condus.

La spital a ajuns si sotul meu, Dumitru Timis, insotit de fiul meu, Timis Dumitru Gabriel.
In acest timp, cativa din membrii clanului Horinca, si anume: Ionuc Timis, zis Pericol; Catalin Danci, zis Porcu; Liviu Coman, zis Utu, au intrat in spital. Ei au mers la sotul si fiul meu si i-au luat la bataie. I-au lovit cu pumnale si bate. Fiul meu, Gabriel, a reusit sa fuga, in timp ce sotul meu a ramas inconstient intr-o balta de sange. Totul s-a petrecut in interiorul spitalului, in timp ce eu primeam ingrijiri medicale, in fata organelor de politie dar si al personalului medical de la UPU. Apoi fiul meu impreuna cu soferul sotului meu au fost urmariti si opriti de aceleasi persoane din clanul amintit mai sus. Au fost batuti fara mila pana au ajuns echipajele de politie.

Sotul meu a primit ingrijiri medicale la UPU Borsa, dar fiind batut rau a fost transferat in dimineata zilei urmatoar la Spitalul din Targu Mures. La spital a ajuns si fiul meu, cu rani grave, dar si soferul sotului.

De atunci si pana in prezent atat eu cat si familea mea suntem amenințati de Grec Roland zis Roli, Grec Nicoara zis Horinca, Coman Liviu zis Uțu, Timis Ioan zis Pericol, Colt Alb, toate aceste persoane încearcă sa ne intimidieze, sa ne sperie. Aceste persoane cred ca o sa ne retragem plângerile depuse la Politia Borsa” a scris Daniela Timis.
Loading...

Sursa info și foto: VasileDale.ro; Daniela Timis, Facebook.com.

1 COMENTARIU

  1. Haiducie curata in catunul ala…. Abia astept ziua cand veti fi cedati definitiv catre Suceava ca sa scapam odata de voi…. La moldoveni cu voi (daca va primesc si aia…..) ! In general in Maramures animalele nu au ce cauta in orase….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here