BĂTAIA DE JOC CONTINUĂ – Cine își bate joc cu adevărat de oraș. Vezi documentul

3
2151

BĂTAIA DE JOC CONTINUĂ De astăzi, 20 februarie, băimărenii ar trebui să se roage să nu mai ningă. Asta deoarece, din dispoziția lui Vasile Barbul, utilajele de deszăpezire au fost trimise acasă, în județul Harghita.

BĂTAIA DE JOC CONTINUĂ Potrivit deciziei luate de directorul Primăriei Baia Mare, municipiul a rămas în acest moment doar cu două utilaje.

Decizia lui Barbul atrage după sine o mulțime de semne de întrebare. Cel puțin anul trecut iarna și-a arătat colții și în luna martie.

Mai mult, în acest moment în municipiul Baia Mare pot fi observate mormane de zăpadă, care în condițiile date pot rămâne la mila anotimpului cald.

adresa

De asemenea, în orice moment pot apărea pe carosabil porțiuni cu polei. Rămâne să ne rugăm ca acestea să fie curățate de cele două utilaje…

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. Poate se pricepe la METEO,ca in rest cand era vorba de calitatea unor lucrari,la receptii de lucrari si evaluarea calitatii,nu prea se descurca.Distrugerea dalelor de ciment,in doar cativa ani,pe str Gh. Sincai,trotuarele din Parcul Mara,bordurile de slaba calitate de prin oras,plantarea de copaci direct in pietris si faptul ca primeau apa doar de la Cel De Sus,nu si de la SPAU,garduletele naspa de langa trotuare( in prezent distruse,lipsa sau îndoite),totul facut cu prost gust si slab calitativ.Din cate se vede acele vremuri revin si o sa avem parte de un viitor luminos…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.