BASCHET. LIGA NAŢIONALĂ – BCM Baia Mare în fața ultimului duel din turul campionatului

0
126

BASCHET. LIGA NAŢIONALĂ BCM Olimpic Baia Mare susține ultima etapă din turul Ligii Naționale de Baschet în compania celor de la CSU Sibiu.

BASCHET. LIGA NAŢIONALĂ Partida va avea loc vineri, 2 decembrie, cu începere de la ora 18:00 în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare.

Accesul la meci al spectatorilor va fi gratuit, clubul băimărean oferind astfel un cadou suporterilor cu ocazia Zilei Naționale a României.

Locul patru în clasamentul provizoriu al Ligii Naționale de Baschet, şase partide câştigate și trei înfrângeri. Aceasta este în momentul de față echipa CSU Sibiu, adversarul de vineri al băimărenilor.

„Una dintre înfrângerile suferite de cei de la CSU Sibiu este în compania celor de la Dinamo, echipă în fața căreia noi am obținut o victorie. Acest fapt ne dă speranța că vom practica un meci bun care la final ne poate aduce victoria”, a spus Sebastian Man, antrenorul BCM Baia Mare.

În momentul de față, BCM Baia Mare are o singură accidentare în lot. Este vorba despre centrul Marko Pavlovic, jucător care până la ora meciului ar putea fi recuperat.

„Sperăm ca toți jucătorii să fie într-o formă bună pentru acest meci”, a mai adăugat Dan Donca, antrenorul secund al BCM Baia Mare.

Etapa viitoare, echipa nou promovată în Liga Națională de Baschet va susține prima partidă din returul campionatului în deplasare, pe terenul celor de la Steaua București.

Simona Vasiac

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.