BASCHET – BCM Baia Mare a început cu emoții lupta în faza semifinală a Campionatului Național

0
585

BCM Baia Mare a pierdut primul meci din faza semifinală a Campionatului Național de Baschet. Băimărenii au cedat în fața celor de la Politehnica Iași într-un meci spectaculos care s-a finalizat cu scorul de 79-73. Pentru BCM Baia Mare a jucat și Mahmoud Abdul-Awwel, ultimul baschetbalist ajuns în vestiarul băimărenilor.  

Băimărenii au intrat în meci cu emoții și în sfertul al treilea au reușit să producă surpriza partidei.

„Începutul jocului a fost ezitant atât în atac cât și în apărare permițând echipei gazde să se desprindă până la pauza mare la scorul de 46-29. Sfertul 3 și 4 a fost cu totul alt joc practicat de echipa noastră. BCM Baia Mare și-a adjudecat sfertul 3 cu 26-7. În sfertul 4 ambele echipe au alternat la conducere, din păcate finalul le-a aparținut ieșenilor, împinși de la spate și de cei 1.000 de spectatori aflați în sală”, au arătat reprezentanții BCM Baia Mare.

În etapa următoarele din faza semifinală BCM Baia Mare va juca pe teren propriu meciul împotriva echipei Timba Timișoara. Partida va avea loc duminică, 28 februarie, cu începere de la ora 17:00 în sala de sport a Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare.

Simona Vasiac

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.