Barbatul care i-a scos ochii sotiei a fost arestat preventiv. ActualMM.ro a prezentat stirea in premiera

2
450

Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, a inculpatului MIREUŢ GHEORGHE CORNEL (aflat în stare de reţinere) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă. Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale, întocmită de procurori, au rezultat următoarele:

În data de 21.12.2013, în jurul orei 12.10, inculpatul Mireuţ Gheorghe Cornel s-a deplasat la domiciliul soţiei sale, partea vătămată M.A.A. şi ca urmare a refuzului acesteia de a-i permite accesul în locuinţă, a lovit-o cu palma peste faţă, a prins-o de cap şi i-a presat cu degetele mari de la mâini ambii ochi, cauzându-i leziuni traumatice oculare care au necesitat intervenţie chirurgicală de urgenţă şi i-au pus în pericol viaţa.

Instanţa a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului Mireuţ Gheorghe Cornel, pentru perioada 22.12.2013 – 19.01.2014.

Precizăm că, punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

VEZI AICI INTREAGA POVESTE DIN BAIA SPRIE

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.