BARBARIE – Unui belgian i-au fost smulşi ochii

0
398
foto jurnalul

BARBARIE Un belgian de origine africană a fost victima unui atac barbar. Bărbatului i-au fost smulşi ochii iar atacatorul a dispărut fără urmă, relatează presa locală citată de RT.

BARBARIE Victima a fost transportată de urgenţă la spital, după ce un martor a chemat poliţia însă atacatorii au dispărut fără urmă, identitatea lor rămânând necunoscută.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a cărui nume nu a fost făcut public, a fost găsit cu faţa acoperită de sânge pe o stradă din Bruxelles, sâmbătă.

Un trecător a observat bărbatul rănit şi a apelat numărul de urgenţă şi poliţia. Când autorităţile au sosit au observat cu groază că ochii omului fuseseră smulşi din orbite. Victima a fost trasnportată de urgenţă la spital, fiind într-o stare critică.

Ochii bărbatului au fost găsiţi ulterior în aporierea locului în care bărbatul zăcea plin de sânge. Poliţia belgiană a deschis o anchetă în acest caz, pentru moment aceştia neputând spune nici de ce şi nici cum a avut loc acest atac barbar.

Victima este acum în afara oricărui pericol însă nu va putea face nicio declaraţie poliţiei decât după mai multe intervenţii chirurgicale.

citește și SCANDAL BAIA MARE – Elevă de 14 ani, bătută de colega de clasă. Imaginile au ajuns pe internet (VIDEO)

Poliţia verifică mai multe variante printre care şi o reglare de conturi între membrii unor triburi africane. Presa locală spune că acest atac este fără precedent în Belgia.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.