BARBARIE – Româncă bătută crunt în Austria de iubitul algerian. Agresorul a fost condamnat la 15 ani de închisoare

0
381
foto observator

BARBARIE Anna-Maria S., în vârstă de 30 de ani, a fost bătută şi mutilată câteva ore bune de iubitul algerian, la câteva zile după ce tânăra pusese capăt relaţiei.

Atacul barbar a avut loc în Austria, în urmă cu un an, însă cazul româncei a reintrat în atenţia presei după ce, zilele trecute, agresorul a fost condamnat la 15 ani de închisoare, pentru tentativă de crimă, scrie Observator.

Migrantul în vârstă de 23 de ani, algerianul Amine T., şi-a supus fosta iubită româncă la bătăi şi torturi incredibile. La câteva zile după ce fata a pus capăt relaţiei, bărbatul a atacat-o cu un cutter, coşmarul durând nu mai puţin de 5 ore!

Tânăra a fost tăiată pe scalp, pe gât şi pe faţă, pierzând nu mai puţin de 2 litri de sânge. Când bărbatul a vrut să-i aplice lovitura finală, s-o omoare, fata şi-a înfăşurat haina în jurul gâtului lui, l-a lovit şi a fugit.

În timpul procesului, medicul Wolfgang Denk a declarat că rănile provocate de cutter vor lăsa urme permanente pe trupul tinerei.

Potrivit The Mirror, algerianul se afla în Austria de trei ani şi jumătate. Bărbatul a cunoscut-o pe Ana-Maria în toamna anului 2015, cei doi începând o relaţie de iubire.

Vara următoare, în 2016, fata i-a spus tânărului că relaţia lor s-a terminat şi, deşi bărbatul a rugat-o disperat să se răzgândească, românca a rămas fermă în decizie.

Când Ana-Maria s-a dus la tabăra de refugiaţi, acolo unde locuia Amine, acesta i-a spus fetei că „trebuie” s-o omoare.

„A vrut să-mi taie beregata, dar am reuşit să-mi înfăşor haina de gâtul lui, l-am lovit şi am reuşit să fug”, a declarat românca de 30 de ani.

Femeia a pierdut 2 litri de sânge în atac, iar medicii au mărturisit că este un miracol faptul că a supravieţuit.

sursa INFO şi FOTO

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.