BARAJ PROMOVARE LIGA 3 – Campioana județului Maramureș va juca împotriva unei echipe din Bihor

0
480

BARAJ PROMOVARE LIGA 3 La sediul Federației Române de Fotbal a avut loc astăzi tragerea la sorți a meciurilor de baraj pentru promovare în Liga a 3-a de fotbal. Au fost stabilite astfel partidele care vor avea loc între campioanele județene, ținându-se cont de regiunile administrative ale țării și componența geografică ale celor cinci serii din eșalonul trei a fotbalului românesc.

În conformitate cu împărţirea pe regiuni administrative a ţării şi ţinând cont de necesitatea de a avea şase judeţe în fiecare regiune, cele 42 de asociații, plus municipiul București, au rezultat următoarele şapte regiuni:

Regiunea 1, Nord-Est: Bacău, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Suceava, Vaslui

Regiunea 2, Nord-Vest: Bihor, Bistriţa Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Sălaj

Regiunea 3, Centru: Alba, Braşov, Mureş, Covasna, Harghita, Sibiu

Regiunea 4, Vest: Arad, Caraş Severin, Hunedoara, Timiş, Gorj, Mehedinţi

Regiunea 5, Sud-Vest: Dolj, Olt, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa

Regiunea 6, Sud: Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Bucureşti, Ilfov, Prahova

Regiunea 7, Sud-Est: Brăila, Galaţi, Tulcea, Constanţa, Buzău, Vrancea

Sorții au stabilit pentru Regiunea Nord-vest următoarele confruntări:

Campioana judeţului Maramureş va juca împotriva campioanei judeţului Bihor.

Campioana judeţului Cluj va juca împotriva campioanei judeţului Sălaj.

Campioana judeţului Bistriţa Năsăud va juca împotriva campioanei judeţului Satu Mare.

Campioana județului Maramureș se va decide în urma meciului de baraj dintre câștigătoarele celor două serii, Nord și Sud, ale Ligii a IV-a. Favorite pentru finala județeană sunt Bradul Vișeu de Sus și Minaur Baia Mare, ambele formații obținând în turul campionatului doar un singur rezultat de egalitate, în rest numai victorii.

După turul campionatului județului Bihor, bătălia pentru titlu se dă între echipele CSC Sânmartin și CSC Crișul Sântandrei, prima având un avans de șase puncte față de principala sa urmăritoare: 38 față de 32, +17 la adevăr, față de +11. Sânmartin a mai evoluat în Liga a 3-a și, din informațiile noastre, rezultă că are un lot valoros și, lucru foarte important, dispune de resurse financiare. De pe acum se anunță un meci de baraj dificil pentru viitoarea campioană a Maramureșului.

Cel mai mare interes a fost pentru campioana Ligii a IV-a din Capitală, acolo unde Steaua şi Academia Rapid merg cap la cap, fiind despărţite de numai trei puncte, în urma unei depunctări a giuleştenilor.

Campioana Ligii a IV-a Bucureşti, unde favorite sunt Steaua şi Academia Rapid, va juca în barajul de promovare cu CSM Dunărea Giurgiu sau Argeşul Mihăileşti, care acum conduc seriile din Giurgiu şi sunt favorite să devină campioane. Între cele două formaţii din Giurgiu se va disputa un play-off pentru accederea la baraj.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.