BANI PENTRU MARAMUREȘ – Guvernul alocă peste 2,4 milioane de lei pentru înlăturarea efectelor negative ale inundațiilor pe drumurile județene

0
235
Foto arhivă Sursă: Observator.ph

BANI PENTRU MARAMUREȘ  Guvernul României a aprobat HG nr. 514/2018 pentru alocarea sumei de 108.677 mii lei din Fondul de intervenție la dispoziție prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018, bugetelor locale ale unităților administrativ-teritoriale pentru efectuarea unor lucrări  de refacere a infrastructurii locale afectate ca urmare a calamităților naturale produse în perioada martie-iulie 2018.

Județul Maramureș a primit suma de 2405 mii lei pentru drumurile județene afectate de inundații.

Am inițiat (…) demersurile necesare pentru stabilirea comisiilor mixte, întocmirea proceselor verbale și evaluarea pagubelor produse de fenomenele hidrometeorologice periculoase pe raza județului nostru. Documentația a fost transmisă la nivel central, iar suma repartizată județului nostru reprezintă valoarea lucrărilor de reparații pentru DJ 109U, Băiuț, DJ 184B, Preluca Nouă-Codru Butesii, DJ 108P, Oarța de Sus-Bicaz-limită județ Satu Mare, DJ 186D, Poienile Izei, DJ 184B, Ciolt și DJ 171A, Suciu de Sus”, a spus prefectul de Maramureș.

Ordonatorii principali de credite răspund de modul de utilizare, în conformitate cu dispozițiile legale, a sumelor alocate prin hotărâre.

 

Informații furnizate de C.J.S.U. Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.