BANI PENTRU CICÎRLĂU – Şase milioane de la Guvernul României pentru modernizarea rețelei stradale 

2
488

BANI PENTRU CICÎRLĂU În ultima ședință a Consiliului Local Cicîrlău a fost invitat și președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, pentru a fi prezent la semnarea a două contracte extrem de importante pentru locuitorii comunei.


Contractele sunt finanțate de Guvernul României prin Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE), pe Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

La invitația primarului comunei Cicîrlău, Sorin Lupșe, șeful administrației județene s-a adresat consilierilor locali, arătând faptul că, prin dezbrăcarea hainei politice și concentrarea doar pe aspectele administrative ale comunității, comuna Cicîrlău are o șansă reală de dezvoltare.

BANI PENTRU CICÎRLĂU  Un prim proiect care a fost semnat, în sumă de 5.895.965,00 lei și cu o valoare totală a investiției de 6.187.727,00 lei privește obiectivul de investiții ”Modernizare rețea stradală în comuna Cicîrlău”.

Obiectul contractului îl constituie alocarea unei finanțări din bugetul MDRAPFE, în baza Ordinului viceprim-ministrului, ministrul dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene.

Cel de-al doilea proiect finanțat de Ministerul Dezvoltării cu suma de 189.076,15 lei este pentru ”creșterea eficienței energetice a Școlii nr. 2 Ilba, comuna Cicîrlău”, unde valoarea totală a investitiției este de 220.574,26 lei.

Informaţii furnizate de Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

citeşte şi INFORMARE METEO VALABILĂ DIN 23 DECEMBRIE – Alertă de ninsori viscolite în Ajunul Crăciunului în Maramureş

 

 

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. proiecte de tot rahatul,de ce nu se face canalizare si apa curenta in Cicarlau?d-le LUPSE,cu aceste promisiuni ai primit mandatul cicarlaoanilor de primar,de ce nu se trage gazul si pe alte strazi din Cicarlau,nu doar in centru?Rusine primarului si consilierilor,si ca sa parafrazez pe cineva voi spune-niste tarani-in secolul douazeci si unu-fara minimum de confort,adica-apa,canalizare,gaz,doar cu minciuni si gogorite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.