ÎN BAIA MARE – Vor fi construite opt parcări de mari dimensiuni

4
1853
foto http://www.tpark.ro

ÎN BAIA MARE Parcările publice din municipiul reședință de județ au fost în atenția primarului băimărean.

Loading...

Acesta a prezentat într-o conferință de presă strategia municipalității în acest sens.

Astfel, autoritatea locală are în plan să construiască 8 parcări de mari dimensiuni, subterane și supraterane.

În plus, în ceea ce privește parcările din cartiere, va fi schimbată logica de taxare și tarifare, dându-le posibilitatea băimărenilor să își închirieze locurile de parcare din cartiere în intervalul orar 16.00–07.00.

4 COMENTARII

 1. Ideea de a inchiria locuri de parcare in cartiere in intervalul orar 16.00-07.00 mi se pare o aberatie generatoare de scandaluri… Practic, eu daca vin acasa la 15.30 trebuie sa mai astept o jumatate de ora pana sa pot parca pe locul pe care l-am platit? Daca la ora 16.00 cel ce mi-a ocupat legal locul nu vine sa-si scoata masina ce fac? Daca la ora 07.00 nu parasesc locul de parcare pe care l-am inchiriat pe interval orar inseamna ca sunt contravenient?… Ciudat…

  • Domnule Alex, in Cluj Napoca, poate si in alte orase, nu stiu, sistemul de parcări rezidentiale este implementat de muuuulti ani, si functioneaza foarte bine! Acum iarna, cand dvs. curatati un loc de parcare, va convine cand vine un sedentar si vi-l ocupă?
   Poate asa se vor învăta si baimarenii sa parcheze cat mai bine, nu pe 2 locuri.
   Ideea de implementare a acestui proiect este veche, s-a mai scris in presa. Personal l-am intrebat pe domnul demisionar Barbul la momentul respectiv, si-mi amintesc ca mi-a răspuns ca in Baia Mare proiectul acesta nu este fezabil !!! Poate amu este!
   P.s. Nu veti fi contravenient daca nu veti pleca la 7 la serviciu! Ideea este ca in intervalul orar stabilit(16-7 sau care o fi) omul sa aiba locul de parcare garantat! In Cluj politia locală se ocupa de acest aspect, adica daca vii acasă la ora 17.30 si iti găsești locul PLĂTIT ocupat, suni la politia locală si cel care ti-a ocupat locul va plăti o amendă….
   Incet-incet trebuie să creasca nivelul se civilizatie si respect si in acest oras!
   Părerea mea!

  • Pretine,pentru un Abonament de 100 de lei, linistit poti sa parchezi 24/24 in parcarile din plin Centru si zapada ti-o curata tot Primaria,pe gratis.Mi se pare chiar cu mult mai avantajos,de ce sa te certi cu vecinii,pentru o parcare mizerabila cand poti sa te respecti pentru cea publica?Problema mai mare e faptul ca te-ai trezit destul de tarziu,vecinii tai de mult sunt cu totii parcati pe bulevarde,pe Culturii de exemplu,in veci nu o sa gasesti un loc de parcare.In tarile civilizate,chiar daca ai abonament,nu poti sa stai mai mult de 3 ore intr-o parcare,altfel blochezi permanent parcarile publice si asta se intampla pe bani marunti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.