BAIA MARE SUB APE – Nemulțumit, primarul Cherecheș i-a pus la treabă pe șefii din primărie și pe responsabilii de la societățile care ar trebui să intervină în situații critice

9
4597

Ploaia abundentă de pe parcursul zilei a provocat neplăceri în mai multe zone din municipiul Baia Mare și nu numai. Rețeaua de canalizare efectiv nu a făcut față iar băimărenii au umplut rețelele de socializare cu fotografii, exprimându-și nemulțumirile.

Loading...

Și primarul, Cătălin Cherecheș, s-a declarat nemulțumit. Nu de starea vremii, ci de modul în care cei care ar fi trebuit să intervină au gestionat situația. Adică, nu au făcut nimic. Primarul s-a mobilizat și i-a mobilizat și pe alții, mergând în mai multe zone afectate și încercând să remedieze problemele. Acesta a scris pe contul său de Facebook:

CATALIN CHERECHEȘ 4

Am constatat și azi că în situații critice dacă nu este prezent primarul în fiecare zonă cu probleme nu apar nici muncitori, nu apar nici utilaje. Cred că unora li s-a urât cu binele pe funcțiile pe care le ocupă prin primărie sau pe la societățiile care ar trebui să intervină în momente precum cele de azi când am avut inundații relativ de mică intensitate. M-am cam săturat să îi duc în spate pe toți puturoșii și bârfitorii care au salarii degeaba.

Mâine dimineață la ora 09:00 voi transmite în direct ședința operativă pe care o voi face cu cei responsabili, iar la ora 12:00 voi transmite în direct conferința de presă în cadrul căreia voi prezenta deciziile pe care le-am luat.

Le mulțumesc cetățenilor care au înțeles că astfel de situații nu se pot rezolva în câteva minute. Îi asigur pe toți că știu ce am de făcut în a elimina incompetența și lipsa de chef de muncă din autoritatea locală, dar în primul rând știu să îi pun la treabă pe cei responsabili și determinați în a munci cot la cot cu mine pentru binele orașului chiar și în situații critice.

ActualMM

Sursă foto: Facebook

9 COMENTARII

  1. Si pe granicierilor a fost de 20 cm apa cei asa mare bai in toate orasele mari sunt probleme si nu numai la noi in tara asta e când ploua ploua da acolo unde inundă beciuri si case da dar aici chiar nu a fost bai atât ca tr sa mergi încet

  2. Verificați vă rog pe str Crisului chiar pe mijlocul drumului un canal pt colectarea apelor pluviale s-a surpat.în urmă cu 3luni peste4 luni De aprox 6 săptămâni Vital a pus un panou şi asa e şi acum problema este că dacă nu ești atent rămâi cu masina blocata în groapă sau mai rău pietonii riscă să se accidenteze

  3. Ar fi cazul sa mai schimbe din putori si sa apara in sfarsit un nou val,care sa demonstreze ca se poate.Desigur sa nu fie din tagma ucenicilor patati si invatati deja cu obiceiurile brontozaurilor din administratie,deoarece nu e de ajuns sa fi doar tanar,trebuie sa te si pricepi,sa poti si desigur sa vrei.

  4. In fotografiile postate nu apare niciun sef de la Vital?! Pe cine prostiti voi? Vreau sa o vad pe directoarea Bancos la lopata si galeata… hahaha, hilar!!!!!

  5. Primaria Baia Mare geme de incompetenti. Primarul trebuie sa acopere tot si sa stie tot doar cercetand personal. Domnule Chereches atata timp cat nu veti da afara din putori, aia care se si bucurau atunci cand erati inchis, administratia va merge doar la 30% din capacitate. V-as sugera sa cautati oameni corecti care au o viziune constructiva si dorinta de a pune umarul la acel ceva care nu se intampla nicaieri in Romania. Cu deosebita consideratie…

    • Oricum dusmanii il ataca si nimic din ce face nu e apreciat.Daca zice de rau de cei din administratie toti ii reproseaza ca el e cel care ii tolereaza,daca se apuca de restructurari aceeasi indivizi o sa-i reproseze ca-si pune pupilele.Daca face de ce face,daca nu,de ce nu,dar nimeni dintre dusmani nu ne zice unde erau tupilati preferatii lor in anul in care a lipsit primarul?Daca rezolva problemele principale ale orasului,curatenie,economie,crestere a bunastarii,investitii,etc,atunci in loc de 70% sigur va obtine 80%!Si sper sa si reuseasca,mai ales acolo unde inca nu prea are rezultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here