BAIA MARE – Primarul Cătălin Cherecheș și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar. Candidează independent politic alături de Coaliția pentru Baia Mare. Vezi o parte din echipa sa

7
12080

La alegerile locale care vor avea loc în 5 iunie, Cătălin Cherecheș candidează independent politic alături de Coaliția pentru Baia Mare. Din echipa sa fac parte foarte mulți oameni din comunitate: profesori, medici, oameni de cultură și specialiști din domenii importante, justiție și urbanism, reprezentați ai minorităților și seniorilor și, în premieră, o persoană cu dizabilități.

Aceștia își vor depune candidaturile în cursul zilei de luni, 25 aprilie 2016. Cătălin Cherecheș și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Baia Mare într-o zi cu o puternică semnificație religioasă, Duminica Floriilor, când prăznuim intrarea triumfală a lui Iisus Hristos în Ierusalim, 24 aprilie 2016.

Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare: „Băimărenilor le mulțumesc pentru ultimii patru ani în care, împreună, am demonstrat că putem mișca lucrurile în Baia Mare. Împreună am rezolvat probleme istorice, am făcut pași importanți în dezvoltarea orașului nostru, am demonstrat că putem concura cu marile orașe, că ne putem face auziți pe plan național, dar și european. Mai avem însă multe de realizat. Mulțumesc și pentru încrederea pe care mi-o vor acorda pentru următorii patru ani pentru că doar continuând să mergem pe acest drum împreună vom reuși să dezvoltăm în continuare Baia Mare pe toate segmentele importante. Băimărenii văd zi de zi tot ce fac pentru orașul nostru, știu foarte bine cine este și ce poate Cătălin Cherecheș. Candidez la un nou mandat cu toată încrederea, din partea cetățenilor și pentru cetățeni. Am convingerea că împreună, prin Coaliția pentru Baia Mare, platforma civică a băimărenilor care doresc să susțină proiectele majore pe care le-am propus, vom reuși să continuăm dezvoltarea orașului nostru. Votul pe care îl veți oferi în data de 5 iunie 2016, în ziua alegerilor locale, este important nu doar pentru a vă alege primarul. Cătălin Cherecheș de unul singur nu poate să implementeze proiectele majore de dezvoltare economică, culturală și socială. Avem nevoie de Consiliu Local, de Consiliu Județean, format în mare din cetățeni implicați în Coaliția pentru Baia Mare. Nu putem lăsa destinul comunității băimărene și maramureșene pe mâna politicienilor care în ultimii 25 de ani și-au dat examenul în fața noastră și l-au picat. A venit vremea să avem în forurile administrative oameni din rândurile noastre, ale cetățenilor, profesioniști pe care îi cunoaștem și îi respectăm, cetățeni onești și implicați în viața comunității”.

O parte din echipa lui Cătălin Cherecheș și a Coaliției pentru Baia Mare pentru Consiliul Local Baia Mare și Consiliul Județean Maramureș

Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare: „Am gândit Coaliția pentru Baia Mare ca o platformă civică, unde fiecare cetățean poate să contribuie, să vină cu idei și susținere pentru a duce mai departe dezvoltarea orașului nostru. Au venit alături de mine oameni care îmi împărtășesc viziunea mea pentru Baia Mare, profesioniști din zona de învățământ, sănătate, economic, din societatea civilă, din zona organizațiilor neguvernamentale, dar și oameni implicați în politică, dar care au înțeles că cetățeanul și comunitatea primează. Acești oameni, dornici să construiască alături de mine pentru comunitatea băimăreană, își doresc să vadă modelul aplicat în Baia Mare și în celelalte comunități din județul Maramureș. Prea mulți ani au trecut, prea mulți politicieni au promis și nu au făcut nimic pentru acest județ. Ceea ce s-a întâmplat în Baia Mare în ultimii patru ani, modul în care am reușit să reparăm tot ce era de reparat, să investim în educație, infrastructură, sănătate, sport și cultură, să ne dezvoltăm și să evoluăm până în punctul în care am ajuns să fim apreciați pe plan național și internațional, se poate transpune și în celelalte comunități din Maramureș”.

prof. Dr. Teodor Ardelean: „ Coaliția pentru Baia Mare înseamnă pentru timpurile pe care le trăim o nouă modalitate de a face politică. O modalitate pe care partidele nu o pot folosi deoarece procedurile interne de practică politică îngreunează această metodă. Este maniera pragmatică prin care sunt atrași spre Consiliul Județean și Consiliile Locale oameni adevărați care pot face un alt fel de politică. Politică dictată de comandamente suverane, impuse de public, în favoarea cetățenilor. Prin această manieră, spre exemplu ideea de Capitală Europeană a Culturii va putea antrena întregul județ într-o formulă de dezvoltare generoasă, sub semnul Culturii Ospitalității. Ospitalitate găsim în troate orașele și satele maramureșene, în consecință Baia Mare își dorește să antreneze prin Consiliul Județean Maramureș și celelalte Consilii Locale, toate forțele care pot să pună în operă o astfel de relație magică, salvatoare. Viitorul va dovedi ce înseamnă cu adevărat atragerea exponențiilor tuturor domeniilor în care putem excela iar Coaliția pentru Baia Mare și-a deschis porțile pentru această procedură”

foto pag 2 graiul - Gabriela Hofer

Mihaela Pușnava, urbanist: „Drumul m-a purtat, în urma cu doi ani, în Baia Mare, în Maramureș, orașul și județul de care m-am îndrăgostit pentru ce are de oferit și, mai ales, pentru oamenii săi. Baia Mare este pentru mine, astăzi, în nume și în suflet, mai mult decât acasă. Este idealul pe care îl văd înfăptuindu-se și pentru care visez și muncesc, cu încredere, cu mult curaj, ca în septembrie să-l pot numi cu mândrie Capitală Europeană a Culturii. Îmi propun ca activitatea mea de specialist în dezvoltare de orașe, pentru că aceasta îmi este meseria și misiunea de urbanist, să fie acel gest de recunoștință și respect pentru băimăreni, pentru omenia cu care mi-au deschis poarta către familiile și sufletele lor”.

Gabriela Hofer, economist: ,,Este un moment important pentru mine. Ce m-a determinat să pornesc pe acest drum? Este o întrebare simplă. Îmi depun candidatura pentru funcția de consilier local pentru că simt că pot să ajut cetățenii municipiului Baia Mare, așa cum am demonstrat acest lucru și până în prezent. Împreună cu primarul Cătălin Cherecheș avem oportunitatea de a fi alături de oameni, de băimăreni. Lucru pe care l-am făcut zi de zi indiferent de culoarea politică sau funcția pe care am deținut-o. Am făcut lucruri firești, am oferit un sprijin tuturor celor care au avut nevoie. Creșe, grădinițe, locuri de joacă, proiecte importante pentru Baia Mare s-au transformat în realitate. Nu cred că este o cursă, ci mai degrabă o oportunitate de a arăta că ne pasă. Ne pasă de cei care ne acordă votul și nu numai. De toți oamenii acestui oraș pentru că numai împreună, noi, Administrația Publică Locală, și cetățenii, facem o echipă de neînvins. Nu regret nicio decizie luată până în momentul de față chiar dacă, uneori, acest lucru m-a costat foarte mult. Voi rămâne mereu deschisă și gata să îmi ofer serviciile în interesul comunității. Sunt băimăreancă și mă mândresc cu acest lucru. La fel îmi doresc să simtă generațiile care vin din urma noastră, iar acest lucru se poate doar prin proiectele și programul pe care îl are pe termen lung Coaliția pentru Baia Mare. Mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și promit că mă voi strădui să îi reprezint cu mândrie pe băimăreni, indiferent de situație”

prof.Mariana Pop: „Coaliția pentru Baia Mare înseamnă oameni care au disponibilitatea de a-și pune toată priceperea lor pe segmentele în care se simt profesioniști, în slujba comunității locale în care trăiesc îmrepună cu ceilalți. Am fost propusă să candidez din partea Coaliției pentru Baia Mare și am primit cu toată deschiderea invitația, conștientă fiind de rolul educației în progresul și cultura unei comunități. Este foarte important ca învățământul să fie înțeles corect, ca și parte a educației și nu ca singurul responsabil. O comunitate educată presupune un parteneriat real între școală, agenți economici, instituții – întreaga comunitate educativă. Aportul Coaliției pentru Baia Mare trebuie privit și sub aspectul dezvoltării învățământului dual prin propuneri legislative după modelul german sau austriac, astfel încât rezultatul să fie Baia Mare Capitală Europeană a Culturii în 2021”.


Ștefan Lupșa, economist: „Coaliția pentru Baia Mare înseamnă pentru mine o asociere de oameni, partide, organizații neguvernamentale care doresc să facă din Baia Mare un oraș civilizat, modern din toate punctele de vedere. Am fost consilier patru ani și am văzut în primarul Cătălin Cherecheș omul care dorește aceste lucruri, motiv pentru care m-am gândit să fiu alături de el și în următorii patru ani pentru a duce Baia Mare acolo unde îi este locul. Dacă această Coaliție pentru Baia Mare va fi votată de majoritatea cetățenilor, echipa care este în jurul primarului va duce municipiului acolo unde îi este locul: capitală de ținut istoric, Capitală Europeană a Culturii în 2021”.

dr.Alexandra Pop: „Coaliția pentru Baia Mare înseamnă pentru mine oameni care doresc să facă ceva pentru oraș, oameni competenți reprezentativi pentru băimăreni. Am ales să candidez pentru a face parte din rândul acestor oameni care doresc sã facă ceva pentru comunitate, pentru a-i sprijini pe toți cetățenii municipiului Baia Mare”.

Alexandra Pop

Juditha Suman 2Judith Șuman: „Pentru mine să candidez din partea Coaliției pentru Baia Mare înseamnă un pas înainte, de a arăta democrația din această țară fiindcă este prima dată când o persoană cu dizabilitate este propusă pe liste la alegerile locale, pentru că niciodată nici un partid politic nu a făcut asta, până acum, când mi s-a oferit șansa să candidez din partea Coaliției pentru Baia Mare. Cătălin Cherecheș și Coaliția pentru Baia Mare arată că de fapt democrația se construiește de jos în sus, făcând parte din ea fiecare segment a societății”.

Dan Grumaz, economist: „Din punctul meu de vedere, Coaliția pentru Baia Mare înseamnă un început de normalitate în care comunitatea își clădește mediul în care trăiește. Sper ca acest demers să fie un exemplu de succes pe care și alte comunități să îl urmeze. Candidez din partea Coaliției pentru Baia Mare pentru că sunt de părere că deciziile de dezvoltare ale orașului în care trăim trebuiesc luate de către comunitate în primul rând”.

avocat Elena Grama: „Coaliția pentru Baia Mare înseamnă posibilitatea pentru cetățeni de a participa la deciziile importante pentru comunitate, fiecare cetățean având posibilitatea, prin intermediul acestei platforme, să sesizeze problemele orașului sau să ofere soluția din perspectiva cetățenilor. Am considerat că prin postura mea de practician al dreptului pot să ajut comunitatea și să ofer soluții pentru unele probleme”.


Ștefan Pop, economist: „Dintotdeauna am spus că sufletul meu este Baia Mare. În toată această perioadă cât am fost consilier local am făcut tot ce mi-a stat în putință ca să fiu un om prezent și să fiu implicat în proiecte care au fost pentru Baia Mare. În ultima perioadă m-am bucurat foarte mult pentru că, fiind o viziune largă de implementare a unor proiecte bune în acest moment, simt că pot să contribui în continuare la dezvoltarea acestui oraș. Și sigur m-ar bucura enorm de mult ca băimărenii să înțeleagă că această Coaliție pentru Baia Mare care acuma s-a format este una apolitică și ceea ce eu am spus întotdeauna: Consiliul Local fiind un Parlament local în momentul în care este investit trebuie să dezbrace haina politică și să o îmbrace pe cea care înseamnă a face totul pentru comunitate”

Vasile Deac, inginer : „Coaliția pentru Baia Mare consider că este o entitate civică menită să sprijine interesul cetățeanului, al băimărenilor și maramureșenilor. M-am decis să candidez din partea acestei coaliții considerând faptul că pot să aduc un aport în acest sens bazându-mă pe experiența mea de câțiva ani, lucrând cu oamenii și în sprijinul oamenilor. Tocmai din acest motiv am luat această decizie, să mă alătur echipei lui Cătălin Cherecheș și să mă implic și mai mult în viața comunității. Mai mult, municipiul Baia Mare înseamnă pentru mine locul unde m-am realizat, unde m-am consacrat, unde am reușit să îmi creez și să-mi fac un viitor mie și copiilor mei și îmi doresc acum să vin și în sprijinul cetățenilor din Baia Mare”

Marinel Rob, inginer silvic : „După patru ani în Consiliul Local am minimul de experiență vizavi de ce înseamnă administrația municipiului. Am văzut că sunt oameni capabili să facă proiecte și să le pună în practică. De asemenea, este o preocupare special din partea domnului primar Cătălin Cherecheș pentru a obține și finanțare pentru proiectele majore care pot să contribuie la dezvoltarea orașului nostru la un alt nivel și a le duce la bun sfârșit. Văd că se vrea binele municipiului Baia Mare. Am întâlnit și o echipă lăudabilă, motiv pentru care susțin în continuare acest demers și consider că experiența de la municipiu poate fi aplicată și extrapolată și la nivelul județului Maramureș”.

Radu Ardelean, expert comunicare și relații publice: „Încă din 1992 am fost implicat într-un ONG și am participat activ la evenimentele și proiectele cetății. Astăzi mă implic în Coaliția pentru Baia Mare pentru că vreau să continui acele politici începute din 1992. În decursul anilor de studiu și experiența profesională pe care am avut-o în occident, am acumulat multe proiecte pe care aș vrea să le implementez în comunitatea băimăreană. Baia Mare este casa mea, comunitatea băimăreană este familia mea. După 11 ani petrecuți în străinătate am revenit acasă în urmă cu șase ani și nu regret niciun moment că am făcut acest lucru. Aici mă simt acasă și îmi doresc să contribui activ la dezvoltarea municipiului Baia Mare”.

Klara Sinn, președinte Forumul Democrat German Baia Mare: „Aș dori să îi mulțumesc domnului primar Cătălin Cherecheș pentru invitația de a face parte din Coaliția pentru Baia Mare. Este un pas foarte important pentru Forumul Democrat German din Baia Mare și pentru minoritatea germană din Baia Mare. Avem foarte multe idei și proiecte pe care cred că doar împreună le putem realiza”

Robert-Walter Übelhart, președinte Forumul Democrat German Maramureș: „La începutul acestui an domnul primar Cătălin Cherecheș ne-a făcut invitația de a face parte din această Coaliție. Am avut o ședință în cadrul Consiliului General al Forumului German și membrii acestui consiliu au decis intrarea în această coaliție, motivația fiind faptul că avem o bună colaborare cu domnia sa și cu administrația băimăreană. Împreună putem să realizăm multe lucruri bune pentru Baia Mare. În ultimii ani, de când este primar domnul Cătălin Cherecheș, colaborarea noastră a fost foarte fructuoasă și s-a arătat dânsul foarte disponibil întotdeauna să ne ajute comunitatea. Acum avem ocazia de a fi reprezentați în administrația locală și chiar județeană”.

Ubelhart


Simion Ciurte, pensionar: „Cred că această entitate civică, Coaliția pentru Baia Mare, va continua ceea ce s-a înfăptuit în Baia Mare și la nivelul județului Maramureș. Aș vrea ca și județul Maramureș să arate peste patru ani cel puțin așa cum arată Baia Mare în momentul de față. Eu sunt membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat și sunt convins că acest partid nu numai datorită tradiției, ci și a ceea ce a înfăptuit de-a lungul anilor, va contribui la realizarea acestui deziderat pe care îl au toți maramureșenii”.


prof. Leonard Mardar: „Am ales să candidez din partea Coaliției pentru Baia Mare pentru că existe proiecte extrem de importante care trebuie derulate. În primul rând în legătură cu conservarea patrimoniului natural în zona Firiza, din punct de vedere al dezvoltării orașului cu perspectiva de a câștiga titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021. Evident că toți maramureșenii trebuie să înțeleagă că până la urmă modul de dezvoltare a municipiului Baia Mare poate fi implementat și în celelalte localități din județ. Modelul de succes al municipiului Baia Mare poate fi și modelul lor de succes. Coaliția pentru Baia Mare înseamnă din punctul meu de vedere un punct de relansare a unui partid istoric. Eu sunt membru PNȚCD din 1990 și aici am găsit un climat extrem de propice pentru a ne duce mai departe idealurile unui partid istoric”.

Ioan Mandra, economist: „Am ales să particip la alegerile din 5 iunie din partea Coaliției pentru Baia Mare datorită faptului că sperăm că vom avea o putere mai mare de decizie și pentru a realiza obiectivele importante și strategice pentru municipiul Baia Mare și județul Maramureș. În acest mandat am activat ca și consilier local și am observat că au fost anumite proiecte care nu le-am putut realiza datorită faptului că mulți dintre colegii mei au abordat un vot politic în Consiliu Local și multe proiecte nu s-au putut realiza din cauza lor. Sperăm că odată cu candidatura pentru un nou mandat de consilieri locali, în Coaliție, să obținem un număr majoritar de consilieri și să putem să implementăm proiectele importante pentru comunitatea băimăreană și județul Maramureș”

Dorel Mureșan,subinginer : „Coaliția pentru Baia Mare este nucleu care va declanșa unirea tuturor eforturilor ca municipiul Baia Mare să devină Capitală Europeană a Culturii în anul 2021. Candidez din partea acestei entități cu hotărârea fermă de a mă implica activ în amplificarea dezvoltării orașului nostru la nivel național și european”.

dr. Valentin Pop: „Coaliția pentru Baia Mare reprezintă pentru mine o provocare. Am văzut în această coaliție altceva decât în platforma partidelor politice. Am mizat că este apolitică și fiind medic cu o vechime apreciabilă vreau să susțin această coaliție prin natura profesiei, pe latura medico-socială pe care o cunosc în județul Maramureș și în municipiul Baia Mare”.

prof.Silvia Pop: „Am ales să particip la alegerile locale din acest an din partea Coaliției pentru Baia Mare pentru că iubesc orașul Baia Mare și pentru că îmi doresc ca principalul obiectiv, acela de a deveni Capitală Europeană a Culturii în 2021, să îl îndeplinim. Celelalte proiecte care sunt ale Coaliției pentru Baia Mare sunt proiecte axate pe educație, sănătate, mediu, proiecte care vizează cetățenii și sunt propuse pentru cetățeni și o comunitate cât mai bună, cât mai eficientă, cât mai prosperă. Aceste proiecte sunt pentru o comunitate care se dorește a fi o comunitate sănătoasă din toate punctele de vedere, atât ca principiu cât și ca valori sau putere de muncă”.
Radu Micle: „Municipiul Baia Mare înseamnă aproape totul pentru mine. Sunt crescut în Baia Mare, născut lângă Baia Mare și vreau să îmi continui activitatea în slujba comunității băimărene. Am găsit în această Coaliție pentru Baia Mare o echipă care a demonstrat până acum, prin programul care îl lansează electoratului, că dorește în continuare dezvoltarea municipiului Baia Mare. Vreau să particip și eu alături de colegii din această coaliție la dezvoltarea municipiului Baia Mare și la îndeplinirea unui deziderat mai vechi al băimărenilor, creșterea nivelului de trai al acestora”.

Mircea Mecea, jurist: „Pentru mine Coaliția pentru Baia Mare reprezintă o asociere de persoane cu sau fără apartenență politică a căror interese converg către rezolvarea problemelor, cerințelor cetățenilor din Baia Mare și nu numai, pentru o perioadă scurtă sau lungă de timp. Coaliția pentru Baia Mare nu are doctrine rigide. Ea își promovează singură proiectele atât în plan social, cultural, sportiv pentru dezvoltare economică și administrativă. M-am înscris în această coaliție pentru a participa activ în promovarea acestor proiecte și în ducerea la bun sfârșit a acestora”


Doru Dăncuș: „Candidez din partea Coaliției pentru Baia Mare pentru că mi s-a părut un proiect interesant, un proiect inițiat de către primarul Cătălin Cherecheș și care a strâns în jurul lui partide politice și organizații non-guvernamentale, organizații etnice care și-au propus împreună ca să depună o listă de candidați și să îl susțină pe Cătălin Cherecheș pentru funcția de primar în dorința noastră și din dorința noastră ca Baia Mare să își ducă mai departe proiectele, în special proiectul în care noi credem cu toții, acela ca Baia Mare să devină Capitală Europeană a Culturii în anul 2021. Este și o provocare pentru PNȚCD, al cărui membru de partid sunt și care m-a propus pentru lista de consilieri județeni la alegerile din 5 iunie pentru că este un bun prilej și pentru noi să venim cu istoria noastră și cu înaintașii noștri politici și să aducem un plus de valoare acestei construcții pe care sper să o vedem și la nivel național. Pentru mine este un moment deosebit acesta prin care noi vom încerca să fim primii. Așa cum îi place și lui Cătălin Cherecheș să fie primul în toate, așa cum ne-a învățat să fim primii în diverse domenii este un moment deosebit să fim primii și la depunerea candidaturilor pentru Consiliul Local și cel Județean, dar și pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare”

Ligia Micle, jurist: „Coaliția pentru Baia Mare este o platformă civică din partea căreia Cătălin Cherecheș reprezintă exclusiv dorințele cetățenilor. Pentru mine înseamnă foarte mult să mă regăsesc pe lista consilierilor locali propuși de această coaliție deoarece am foarte mare încredere în Cătălin Cherecheș. Este un om care se implică și își dedică viața în permanență comunității băimărene. Îmi doresc ca în următorii patru ani să fiu alături de el în demersul de a dezvolta orașul. În mine va avea un om de încredere care va veni cu initiative și proiecte în domeniul sănătății și, în special, pentru susținerea tinerilor talentați care nu au posibilități materiale”.


prof. Ioan Mureșan: „Coaliția pentru Baia Mare a luat naștere la ideea lui Cătălin Cherecheș, din dorința de a implica oamenii care doresc să facă ceva pentru comunitate, dar nu la comanda vreunui partid. Cu un asemenea gând s-a născut Coaliția pentru Baia Mare și pentru că îmi place ideea unei asemenea construcții m-am înscris în această coaliție. Faptul că mi s-a propus să fac parte dintr-o listă de candidați pentru Consiliul Local mă onorează și mă face să mă mobilizez pentru a mă integra într-o echipă care să gestioneze cu maximă responsabilitate problemele municipiului Baia Mare. Dacă majoritatea băimărenilor vor accepta că ceea ce le propune coaliția este în avantajul municipiului și a fiecărui băimărean și în consecință în Consiliul Local va fi un nucleu puternic al coaliției, atunci obiectivele vizând dezvoltarea și modernizarea municipiului Baia Mare se vor realiza. Mi-ar plăcea să fie așa și mi-ar plăcea să pot contribui la luarea decizilor importante care vor duce la modernizarea și dezvoltarea municipiului. Mi-ar plăcea ca în Baia Mare să fie cele mai moderne și cele mai performante școli din țară, ca Baia Mare să își redobândească universitatea, să avem echipe sportive campioane, servicii medicale bune și multe altele. Nu în ultimul rând aș vrea să le oferim tinerilor motive să se stabilească în Baia Mare, iar celor plecați să le oferim motive să revină în orașul natal. M-aș bucura foarte mult dacă aș putea influența să evolueze lucrurile în așa fel încât foștii mei elevi de a căror performanță ne bucurăm, dar le valorifică alții, să se întoarcă și să se integreze în viața activă a municipiului Baia Mare

prof. Loredana Mihaly: „Coaliția pentru Baia Mare a fost atentă și la problemele comunității rome, a știut să asculte problemele romilor și a venit cu soluții concrete care au astăzi rezultate vizibile, care au crescut mult încrederea romilor în ei înșiși și în reprezentanții Coaliției pentru Baia Mare. Vorbim despre cel mai important domeniu, despre educație. Astfel a crescut simțitor gradul de conștientizare a importanței educației atât în rândul romilor cât și în rândul comunității băimărene. Azi vorbim despre copii romi incluși în mai multe școli băimărene, vorbim despre părinți romi implicați în programe școlare diverse: alfabetizare, programul A doua șansă. Putem vedea romi implicați în problemele comunității fiind prezenți la dezbateri publice organizate de către administrația publică locală. Romii sunt activi în tot ceea ce înseamnă programe culturale și probleme de sănătate, dar și de locuire. Urmând exemplul de implicare în soluționarea problemelor comunității băimărene, pe care pe oferă Cătălin Cherecheș și romii au ales să urmeze acest exemplu implicându-se direct, fără intermediari, în găsirea celor mai bune soluții pentru toate părțile implicate. Coaliția pentru Baia Mare mi-a oferit încredere astfel încât voi candida pentru romii din Baia Mare, pentru funcția de consilier local. Pentru că și romii au nevoie de reprezentativitate, iar ei au considerat că sunt omul potrivit. Din respect pentru comunitatea romă și pentru comunitatea băimăreană, acced la această funcție pentru că avem nevoie de o bună conviețuire. Istoria ne-a dat șansa abia în 2016 să avem reprezentant în Consiliul Local și sunt mândră că îmi revine mie această onoare să îi reprezint”.

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

7 COMENTARII

  • Din cate vad tu ii preferi pe trombonistii si aventurierii din celalalte tabere.Aia care acum promit cat China si dupa ce se vad cu sacii in caruta nu-i mai vezi tot mandatu.Si asa ca oras suntem foarte in urma si subdezvoltati dar chiar nu ne putem risca sa dam orasul pe mana unor politruci plini cu interese de gasca.

   • ghita, ce te face sa crezi ca cu actuala putere ne vom dezvolta? in cinci ani am involuat economic, etnologic, spiritual si a scazut numarul locuitorilor din oras. Cu cat alegem ipocrizia cu atat vom involua pe toate planurile.

    • Am vazut ce inseamna un avocat la conducerea c.j si nu numai,nici macar la termenele din contracte nu s-au incadrat…Aia o fost ipocrizie,marca pura USL.Pentru mine,vorba unuia de pe aici,aveau 20 de hectare de teren proprietate liber in Lapusel,majoritate politica(PNL+PSD)in consiliul judetean si tot nu a rasarit Parcul Industrial.E vina lui Chereches?Dar in Sighet a fost un liberal primar,a aparut vreun investitor cu cateva mii de locuri noi de munca?Tg.Lapus, la fel,mai si circula o poveste ca atunci cand a venit unul si a vrut sa faca ceva a avut parte de refuz din partea administratiei.Nu-l apar la acest capitol,e repetent si Chereches,dar macar o parte din restul a fost facut profesionist.In schimb,cu mici exceptii,la toti e totul egal cu ZERO.De asta e Maramuresul in coada economica a tarii,la pas cu judetul Vaslui si Teleorman.

 1. Economic suntem total in buda,sper sa auzim de la ,,noua” garnitura si altceva decat cultura,asistenta sociala si sport.

  • problema este urmatoare, ceilalti candidati nu vin cu nimic nou, au un singur scop si gand, sa-l dea jos pe KKE. Iar asta ma rezum sa o caractrizez astfell: da ca surdu-n clopot..
   Nu-l critic si nu-i iau aprararea lui KKE: dar in 4 ani a facut muuult mai multe decat altii in 3 mandate; nu poate sa satisfata toate nevoile cetatenilor inca din primul mandat; sunt convins ca ne von dezvolta si economic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.