ACTUALIZARE/BAIA MARE, ÎN DOLIU – Unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de afaceri, Luigi Casagrande Conti, s-a stins din viață

6
45601

 

În 30 iulie, își aniversa ziua de naștere și tot atunci a suferit un grav accident în timp ce se afla pe scuter. A fost dus de urgență la spital, fiind resuscitat de mai multe ori. A suferit mai multe intervenții grele, dar până în ultima secundă toți cei apropiați au sperat ca acesta să reziste și să își revină. A fost toată viața un luptător, apreciat și agreat de toată lumea care l-a cunoscut. Din păcate, Luigi Casagrande Conti s-a stins din viață în noaptea de duminică spre luni.

Vestea a lovit ca un fulger peste Baia Mare, toți cei care îl cunosc fiind în stare de șoc. Mesajele de condoleanțe curg pe pagina de Facebook a lui Luigi, unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de afaceri din Baia Mare.
A început de la zero, în urmă cu mulți ani, în Baia Mare. Restaurantul său la vremea aceea, micuț și cochet, a fost un deschizător de drumuri în Baia Mare la acest capitol. Luigi Casagrande s-a făcut cunoscut în orașul nostru prin seriozitate și o implicare desăvârșită, fiind mereu în restaurant, întrebând clienții dacă le este pe plac masa, dacă se simt bine, dacă poate să mai facă ceva pentru ei. În ultimii ani, pe măsură ce finanțele i-au permis, Luigi Casagrande Conti și-a extins afacerile, rămânând însă tot în sfera alimentației publice. În acest moment sunt mai multe localuri în Baia Mare, restaurante și un pub, care poartă amprenta sa și unde băimărenii și turiștii merg cu drag.

Recent, Luigi a cunoscut împlinirea și în viața privată, unindu-și destinul cu femeia pe care a ales-o să îi fie soție. Toate păreau să meargă în sfârșit bine pentru unul dintre cei mai harnici oameni pe care ne-a fost dat să îl cunoaștem. Din păcate, moartea nu face diferență între buni și răi, lovește nemilos când nu te aștepți…

Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică, iar familiei puterea de a depăși acest moment extrem de dificil.

 

ACTUALIZARE:
Regretatul Luigi Casagrande Conti va fi condus pe ultimul drum miercuri, 9 august, la ora 12.00, în cimitirul Tanatorio din Baia Mare, Bd. Unirii nr.36A.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

6 COMENTARII

  1. Luigi , Odihneste-te in Pace !
    In alta ordine de idei , doresc sa imi exprim consternarea si totodata greata prin care Ziar….ro alege , printr-un articol scris de un lopatar de balegar , sa ne spuna cum ca S…. O…. , patronul M……. ,si-a pierdut ,,un coleg ,, . Pai domle , tu S…. O…. doresti sa te compari cu stilul de a face afaceri , cum le facea Luigi ?!?! O…. , nici la unghia mica a piciorului lui Luigi nu i-ai ajuns ca nivel . Ai ajuns unde ai ajuns prin santajarea tuturor care ti-au stat in cale , prin toate mizeriile care le poate produce un animal ca tine , iar tu te compari cu Luigi ?!!? Iti faci din nou reclama tie, in ziarul tau de 2 lei , pe seama decesului unui adevarat OM . Stie consumatorul din Centru Vechi cum ai trimis multiple controale la terasele vecine , la Peti — Barbarosa , la Log Out si da , inclusiv La Oak , la Luigi , ca sa-i sicanezi si sa-i scoti din joc ?!?! Stie consumatorul baimarean de toate potlogariile care le faci pe la spate , cu lingaii tai , sa ataci permanent afacerile celor din Centru Vechi ?!?! La obrazul tau de cauciuc , m-ar mira sa-ti fie rusine ! Asa ca ciocu mic , ca se stie din ce vagauna din Borsa de tragi si vii aici si manipulezi lumea prin ziarul tau DE RAHAT ! Ziar… preiei acest comentariu ? Pune-l pe un afis intr-o fereastra la M…… !

    • Când? Unde? Cum a căzut cu motocicleta de teren? Ce ziar local a relatat evenimentul tragic? Dumnezeu să îi ierte păcatele… puține sau multe… câte o fi avut – noi nu știm…. Și să-l odihnească în Pace…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.