BAIA MARE CURATĂ! – Programul de curățenie a Primăriei Baia Mare continuă și în acest an. Peste 250 de elevi, cadre didactice și voluntari au răspuns prezent la acțiunea de ecologizare a zonei Borcut-Valea Romană –Baraj (Firiza)

1
366

BAIA MARE CURATĂ! și “Baia Mare respiră!” sunt două proiecte, ample, care au debutat în urmă cu 6 ani la inițiativa primarului Cătălin Cherecheş şi a autorității locale, în parteneriat cu Garda Ecologică de pe lângă Primăria Municipiului Baia Mare.

Acţiunea din 21 aprilie este prima dintr-o serie de evenimente, de ecologizare, ce vor urma în anul 2018.

Astfel, sâmbătă, 21 aprilie, peste 250 de elevi, cadre didactice, voluntari şi gardieni ecologici au răspuns prezent la o primă acțiune de ecologizare desfăşurată în cadrul acţiunii municipalităţii “Baia Mare curată!”, finalizată cu succes, adunându-se zeci de saci cu gunoaie.

Campania de ecologizare s-a desfășurat în zona Borcut-Valea Romană- Baraj Firiza, aceasta fiind o zonă de agrement a oraşului, unul din locurile cele mai frecventate de băimăreni pentru petrecerea timpului liber în natură, având în vedere că urmează și mini-vacanța de 1 Mai.

“Acțiunile pe care le vom demara, în continuare, reprezintă o măsură colectivă a tuturor factorilor interesaţi şi decizionali care au decis să trateze problemele de mediu, cu mult interes, la nivelul oraşului Baia Mare. În acest sens îi mulțumim primarului Cătălin Cherecheș care a fost alături de noi, în realizarea acestui demers pentru păstrarea unui oraș curat.

Responsabilitatea socială reprezintă o datorie a noastră față de natură, față de mediu, față de semenii noștri.

Păstrarea unui mediu curat, cultivarea educației ecologice în rândul copiilor, tinerilor și a comunității reprezintă o obligație pentru o comuniune corectă, om-natură,” a menționat Pop Silvia, coordonator Garda Ecologică Baia Mare.

La acțiune au participat elevi de la toate liceele din Baia Mare, alături de ei fiind angajați ai Ocolului Silvic al Municipalității Baia Mare și societățile SC Urbis, SC Vital și SC Drusal SA.

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Aşa şi….pe trantorii aia cu ajutoare sociale nu indrazniti sa-i puneți la munca??.Nu…ca aia aduc voturi!. Copiii in schimb fac imagine publica. Dă bine la lume schema asta!!!! Grozav va pricepeți in a manipula lumea!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.