AVEM DOVADA! – Vezi circulara trimisă de ISJ şcolilor din judeţul Maramureş

4
2267

În urma tragicului eveniment petrecut în seara zilei de 30 octombrie, la clubul Colectiv din Bucureşti, în şedinţa Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean s-a votat în unanimitate interzicerea organizării balurilor bobocilor pentru toate unităţile de învăţământ din judeţ.

ISJ a trimis către toate şcolile din Maramureş o circulară cu respectiva decizie.

CITEȘTE AICI ȘI CE A DECLARAT PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL ISJ MARAMUREȘ.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

4 COMENTARII

 1. Nu înțeleg gradul de competenta al ISJ în interzicerea acestei activități! Implicarea acestuia nu este simțită în organizare și de aceea nu poate avea drept de interzicere. Spațiul de desfășurare nu aparține inspectoratului, programul nu este organizat de către acesta, fondurile și invitații nu sunt rodul activității acestuia.
  Nota trimisa de către ISJ , din punct de vedere legal, NU POATE AVEA CARACTER DE INTERZICERE!!!! Cel mult recomandare!!!

 2. Super…inchidem tot si plecam acasa nu mai facem nimic in tara asta!As fi curios sa aflu argumentele care au stat la baza luarii acestei decizii!

 3. Ce legătură are un eveniment cultural cu moartea acelor tineri ….. Și în primul rând dacă am vrea să mergem la club putem să merge, chiar dacă ați interzis susținerea balului bobocilor , și să ne distram împreună cu prieteni …. Mi se pare absurd cat de aiuria gândesc cei de la ISJ și chiar și „iubiți nostri ” parlamentări

 4. ISJ poate anula nişte cursuri cu profesoraşi de duzină care merg doar la catedră pentru că nu au unde merge în altă parte.
  ISJ poate scoate la concurs posturile de director ocupate recomandare politică.
  ISJ nu finanţează ,nu organizează practic învăţământul .
  ISJ nu şi mai are rostul.
  ISJ este o instituţie de sorginte rusească transformată în loc călduţ unde îşi fac vechime şi cheltuiesc bani europeni o seamă de tovarăşi care se apropie de pragul pensionării şi au nevoie de venituri bugetare mari pentru că după ele se calculează viitoarele pensii. Un dascăl care a trudit zeci de ani la catedră are exact atâta pensie cât să nu moară de foame!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.