Autotractor furat din Polonia, depistat în P.T.F. Petea

0
120

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat şi indisponibilizat un autotractor marca MAN,  în valoare de peste 66.000 lei, care figurează ca fiind furat din Polonia.

Loading...

In Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, conducând un autotractor marca MAN, cu numere de înmatriculare specifice Poloniei, Janusz W., în vârstă de 54 de ani, din Polonia.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că autotractorul figurează ca fiind furat din Polonia, din noiembrie 2012. Cetăţeanul polonez a declarat că este angajatul unei societăţi comerciale  din Polonia şi nu avea cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este furat.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, faptă prevăzută şi pedepsită conform Codului Penal.

Totodată, autotractorul, în valoare de peste 66.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Petea în vederea continuării cercetărilor, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.