AU RĂMAS FĂRĂ LOC DE MUNCĂ – Două infirmiere din Bistrița au fost prinse că furau bananele bolnavilor

0
372

AU RĂMAS FĂRĂ LOC DE MUNCĂ Două infirmiere angajate în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița sunt cercetate și ar putea fi date afară după ce au fost prinse furând banane din mâncarea bolnavilor.

Incidentul a fost făcut cunoscut de managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, care a dorit să tragă un semnal de alarmă asupra angajaților săi, scrie Bistrițeanul.

Loading...

Se pare că o infirmieră din cadrul secției ORL a furat bananele pacienților, fructele fiind introduse în masa de prânz a bolnavilor începând de săptămâna trecută, inspirată fiind de o alta, de la Urologie, cele două ajungând, în cele din urmă să se pârască între ele.

„Un fapt neplăcut care s-a petrecut zilele trecute în spital, anumite persoane, angajate ale spitalului au fost prinse sustrăgând hrană a pacientului.

Am dispus intrarea lor în comisia de disciplină cu propunere de desfacere a contractului de muncă. Este un lucru, din punctul meu de vedere, inacceptabil, pentru că te chinui să faci condiții și din interior ești săpat.

Nu vom accepta lucruri de genul acesta, facem controale permanente. Vreau să le atrag atenția: același lucru se va întâmpla pentru oricine va face lucruri în detrimentul pacientului”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany.

Fructele sustrase au fost găsite în dulapul infirmierei, fiind returnate pacientului de către asistenta șefă.

sursa info Bistriţeanul

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.