AU MAI COMIS-O – Un alt patron de restaurant din Spania susține că a fost păcălit de românii petrecăreți

0
230

AU MAI COMIS-O  Tot mai multe detalii ies la iveală despre obiceiul bandei de români, care pleacă din restaurante fără să plătească, făcând pagube de mii de euro, susține site-ul spaniol www.elcorreogallego.es.

Miguel González Aguiar, proprietarul unui restaurant din  San Martiño, Galicia,  a dezvăluit că a fost și el victima româniilor, care fac ravagii în restaurantele din Peninsula Iberică. El a povestit că pe data de 18 mai anul trecut, controversata familie de români, a închiriat localul său pentru un botez, cu 200 de invitați, unde au plătit un avans de 3.000 de euro.

Au consumat 500 de sticle de whisky și vin

Proprietarul își amintește că românii veniseră la recomandarea unui prieten, Miguel, și mai organizaseră un eveniment acolo, care s-a încheiat fără probleme. „În acea zi mi-au dat un avans de 2.000 de euro, și cu o zi înainte de botez, mi-au mai dat o mie de euro”, a declarat Aguiar, conform Libertatea.ro.

Ei au cerut 24 de mese, iar meniul a fost unul cu aperitive, pește și cartofi natur, friptură și cartofi, desert și tort. În ceea ce privește băuturile, au consumat nu mai puțin 250 de sticle de whisky (mai mult de una pentru fiecare invitat), mai multe sticle de apă și de suc, 24 de sticle de cremă Sheridan, 250 de sticle de vin și 120 de cutii de Red Bull. Însă, la final au profitat de focul de artificii și au plecat fără să plătească, diferența notei de 8.000 de euro.

Românii riscă nouă luni de închisoare

Proprietarul i-a identificat pe autorii pagubei și a depus o plângere la poliție. Polițiștii au declarat că ei au reușit să identifice doar o parte dintre românii, care au fugit fără să plătească și aceștia fac parte din aceeași familie. Aceștia riscă o pedeapsă de nouă luni de închisoare. „Au fost identificate mai multe persoane, avem numere de înmatriculare de la maşini, toţi aparţin aceleiaşi familii şi am aflat că au mai făcut lucruri de genul ăsta şi în alte locuri”, a declarat un polițist spaniol.

Acesta este al treilea patron de restaurant care a fost victima românilor. Aceștia au mai participat în februarie la o nuntă de 200 de persoane, în Ponferrada, Leon, de la care au plecat fără să achite 10.000 de euro, iar la începutul săptămânii, 120 de români de etnie romă au petrecut la un botez, la restaurantul hotelului El Carmen din orășelul Bembibre, dar au fugit fără să mai achite nota de plată de 2.000 de euro.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.