AU DEPUS JURĂMÂNTUL – Două nume noi în Consiliul Local

7
1958

AU DEPUS JURĂMÂNTUL Consiliul Local al municipiului Baia Mare are începând de astăzi, 11 august, doi noi aleși băimăreni. Este vorba despre social-democratul Gheorghe Gligan și Viorel Pop, din partea Coaliției pentru Baia Mare. Cei doi sunt supleanți pe lista de candidați la Consiliul Local Baia Mare al Partidului Social Democrat Maramureș, respectiv Coaliția pentru Baia Mare. 

Gheorghe Gligan (foto 1 mai jos) și Viorel Pop (foto 2 mai jos) au ajuns să facă parte din forul administrativ după ce colegii lor Florin Tătaru, respectiv Vasile Deac și-au dat demisia din funcția de consilieri local pe motiv de incompatibilitate.

AU DEPUS JURĂMÂNTUL gheorghe gligan

AU DEPUS JURĂMÂNTUL viorel pop

„Jur să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună credință tot ceea ce îmi stă în putință și priceperea mea pentru binele cetățenilor municipiului Baia Mare. Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, a fost jurământul pe care cei doi noi consilieri locali l-au depus astăzi.

Gheorghe Gligan este de profesie jurnalist, iar Viorel Pop este economist.

Simona Vasiac

credit foto: Mezok Dan

Te-ar mai putea interesa

Loading...

7 COMENTARII

  1. Inca doi care nu o sa facă mai nimic.Orasul o ia la vale,zilnic.Suntem terminati economic,depopulati si fara sanse sa revenim vreodată.

  2. daca Gligan a ajuns in Consiliu, sper ca stie ca exista apa si sapun. Imi vine sa plang cand vad ce indivizi sunt in consiliu local. Ps. donez un sapun si un parfum pentru Gligan.

  3. Din câte știu braconierul Gligan are o prietenă , pardon, (amanta) Lavinia GHedan care se autointitulează jurnalistă și mare pescariță. Poate ii aduce ea apa pt. Igiena . Donez si eu un săpun…CHEIA!?

  4. Cand intra Calin Chereches in drepturi,sau va stergeti in fund, cu dreptul nostru de a vota.Nr. de voturi v-a aratat ca este nevinovat.Acum ne dati si padurile,distrugeti tot ce puteti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.