AU CONFIRMAT – Adelina Pestrițu și Speak s-au despărțit!

0
130

AU CONFRMAT  Adelina și Speak s-au despărțit după o relație de doi ani și jumătate. Cea care a făcut prima anunțul pe contul de socializare, a fost bruneta, iar acum, artistul face primele declarații despre ruptura dintre ei.

Adelina și Speak s-au despărțit de ceva vreme, însă aceștia au rămas în relații bune unul cu celălalt. După ce Adelina a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare, acum interpretul confirmă totul și face primele declarații

„Pentru început, ţin să vă mulţumesc mult pentru mesajele de susţinere şi empatie pe care mi le-aţi trimis. Vreau să confirm această despărţire, subliniind declaraţiile Adelinei din postarea de ieri. A fost o relaţie frumoasă de dragoste, poate chiar cea mai frumoasă pe care am trăit-o până acum şi aşa aş vrea să şi rămână prin eleganţa şi discreţia finalizării ei. Am decis împreună ca motivele care au dus la această ruptură să rămână ale noastre. Vă rugăm să ne respectaţi această decizie! Împreună ţinem să precizam faptul că nu a fost vorba nici măcar de vreo tentativă al vreunui act de infidelitate, motiv pe care oamenii se grăbesc să-l speculeze, probabil pentru că este cel mai des întâlnit, dar şi vandabil în acelaşi timp. O respect şi o apreciez foarte mult pe Adelina pentru toată această perioadă în care am trăit momente extraordinare împreună, perioadă în care pot spune că m-a maturizat destul de mult. Pentru fani: Ne vedem la concerte! Rămâneti conectaţi! Vă pup şi vă mulţumesc pentru tot! Pentru presă: Vă mulţumim pentru susţinere şi înţelegere!”, este mesajul transmis, astăzi, de Speak.

Adelina Pestriţu a fost cea care a anunţat prima ruptura de fostul iubit.

„Dragi prieteni, îmi sunteți mereu aproape și vă mulțumesc pentru susținerea voastră care în fiecare zi mă face să mă simt iubită. De aceea, îmi doresc să aflați de la mine, nu din alte surse, că în viața mea personală s-au produs anumite schimbări. După doi ani și jumătate de relație, am decis împreună cu Ștefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează așa cum se proiectează la început. Relația noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ștefan ca om și ca artist și sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna. Speram ca lumea să ne înțeleagă și să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care tine strict de sufletele noastre. Vă mulțumesc pentru înțelegere! Vă pup!”, a scris Adelina, ieri, pe Facebook.

Sursă info.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.