AU BĂGAT SPAIMA-N SUA – Un grup de romi din România terorizează cetățenii unui orășel de lângă Dallas

0
386

AU BĂGAT SPAIMA-N SUA  Un grup de romi din România a ajuns spaima unui orășel din statul american Texas. Aceștia sunt acuzați că fură, cerșesc, dar au și alte activități ilegale din care obțin bani, notează cotidianul local Murphy Messenger.

Loading...

Liniștea orășelului Murphy, aflat la 35 de kilometri distanță de Dallas, a apus în urmă cu doi ani, când un grup de romi din România, cu vârste între 16 și 65 de ani, și-a făcut apariția. Cele aproximativ 18 persoane, care fac parte dintr-un clan de 120 de membri, aflați în mai multe zone, au diferite activități în zonă, spre nemulțumirea autorităților.

De altfel, clanul este activ din Dallas și până în Oklahoma City, spre nemulțumirea oamenilor legii. Principalele lor activități sunt cerșitul, furtul din buzunare, precum și fraude bancare cu carduri de credit.

Potrivit detectivului Brad Taylor, romii merg mereu în grup, fiind de multe ori însoțiți de copii.

În acest fel, par că sunt într-o situație disperată și emoționează lumea”, a spus acesta. Acesta a subliniat că românii preferă să cerșească în parcarea unui supermarket Walmart, unde acceptă și diverse produse, pe care apoi le returnează, pentru a obține banii.

Jurnaliștii ziarului local dau exemplu cazul unei bătrâne care le-a cumpărat produse în valoare de 100 de dolari. Ea nu a mai găsit însă romii, căci aceștia fuseseră alungați de poliție. Mai mult, autoritățile subliniază că unii au ajuns în spatele gratiilor, însă aceștia au avut mereu bani pentru a plăti cauțiunea.

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.