AU AVUT NOROC – Aproape 100 de minori daţi dispăruţi de familii, găsiţi în ultima săptămână de poliţişti

0
266

AU AVUT NOROC Aproape o sută de minori pe care familiile i-au dat dispăruţi au fost găsiţi de către poliţişti în ultima săptămână.

De asemenea, au fost depistate şi peste patruzeci de persoane urmărite, pe numele cărora existau mandate de arestare sau de executare a unor pedepse, informează News.

În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 197 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

Astfel, au fost găsite 154 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 92 de minori, dar şi 43 de persoane urmărite în temeiul legii.

Dintre acestea, 31 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, cinci aveau mandate de arestare preventivă, cinci aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar două aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate.

De exemplu, un bărbat de 26 de ani din judeţul Constanţa, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 6 ani pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

De asemenea, un bărbat din Tulcea, care se sustrăgea executării unui mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de omor şi profanare de morminte, a fost depistat în 20 august şi încarcerat în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.