AU AJUNS LA FINAL – 160 de copii băimăreni au desfăşurat activităţi în cadrul programelor de tip Școala de vară/Grădinița de vară

0
108

AU AJUNS LA FINAL Activitățile educative desfășurate în cadrul programelor de tip Școala de vară/Grădinița de vară au ajuns la final.

Loading...

AU AJUNS LA FINAL Prin intermediul proiectelor destinate preșcolarilor și elevilor băimăreni, care provin din grupuri vulnerabile, aproximativ 160 de copii au fost sprijiniți să-și însușească noțiunile esențiale, pentru a începe cu succes noul an școlar.

Dacă preșcolarii au fost implicați în activități menite să le dezvolte gândirea și imaginația, copiii școlari au pus accentul pe scris, citit și socotit.

Reprezentanţii Serviciului Public Asistență Socială (SPAS) Baia Mare aduc mulțumiri tuturor celor care s-au implicat activ în organizarea și desfășurarea activităților educative, respectiv atelierelor artistice, în special voluntarilor: educatori, învățători, profesori, tineri din comunitate, precum și colegilor din cadrul SPAS.

Sursa: pagina oficială de Facebook a Serviciului Public de Asistență Socială Baia Mare

citeşte şi DEPUTAT VIORICA CHERECHEȘ: „Am revenit pentru o nouă sesiune parlamentară, cu gândul la maramureșenii care așteaptă fapte concrete, nu vorbe și promisiuni

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.